Jessica Chastain adopteerde driepotige hond in strijd tegen dierenleed

Jessica Chastain adopteerde driepotige hond in strijd tegen dierenleed

Alle dierenvrienden van Filmtotaal opgelet, het is tijd voor het volgende dierennieuwtje!

Actrice, dierenvriend en ambassadrice Jessica Chastain (X-Men: Dark Phoenix, Molly's Game) heeft in een recent interview over haar inzet voor het dierenwelzijn op de wereld ook meer verteld over haar geadopteerde hond Chaplin. Chaplin heeft maar drie poten en trekt regelmatig veel bekijks als de beroemde actrice hem uitlaat.

"Regelmatig kijken mensen vol medelijden als ze mij met Chaplin zien wandelen, maar dat hoeft echt niet hoor. Chaplin is altijd zo enthousiast wanneer ik met hem door de straten loop. Hij huppelt met het grootste plezier achter mij aan," vertelt Chastain in het interview. Deze anekdote past goed in haar verhaal over haar verdere inzet voor de dieren op de wereld. Chastain is namelijk een voorvechtster van dierenrechten. Chaplin is namelijk ook niet het enige diertje dat zij heeft gered.

"Elk dier dat ik ooit heb gehad, heb ik gered. Of misschien moet ik ook zeggen dat ze mij hebben gered. Ik ben vegetariër en geloof in leedvrije producten. Daarom zet ik me graag in voor organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren," vertelt Chastain. De 40-jarige actrice heeft zich verbonden aan Humane Society of the United States; een organisatie die gesprekken voert met allerlei bedrijven, zoals cafetaria's en modemerken, om dierenleedvrije producten te ontwikkelen in hun industrieën.

Met haar inzet hoopt Chastain op haar manier de wereld weer een stukje mooier en beter te maken. Hieronder nog een Instagram-foto waarop Chastain met haar driepotige hondje Chaplin te zien is!

💞 Sunday 💞

Een bericht gedeeld door Jessica Chastain (@jessicachastain) op



NieuwsFilm

meest populair