Dag van de Doden-posters 'Justice League'

Dag van de Doden-posters 'Justice League'

Dit zijn pas mooie posters.

Speciaal in het kader van Dag van de Doden, oftewel het Mexicaanse Día de Muertos dat gisteren plaatsvond, heeft Warner Bros. zes posters vrijgegeven voor Justice League van regisseur Zack Snyder en afrondend regisseur Joss Whedon. De affiches zijn ontworpen door Poster Posse-ontwerper Orlando Arocena.

Compleet met schedels, tatoeages en pakkende kalligrafie zie je hieronder eerst de team-up poster van de vijf JLA-helden Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher). Uiteraard hebben zij ook een eigen affiche gekregen waarop je de fraaie vormgeving van dichtbij kunt bekijken. Niet geheel onverwacht ontbreekt Henry Cavills Superman nog, maar wie weet verschijnt deze poster binnenkort. De film gaat over een kleine twee weken in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne in Justice League zijn nieuwe kompaan Diana Prince om een nog grotere vijand - Steppenwolf (Ciarán Hinds) - onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval. De Man van Staal moet weer herrijzen, of misschien iemand anders:



NieuwsFilm

meest populair