'Shazam!': Mark Strong opnieuw een DC-slechterik?

'Shazam!': Mark Strong opnieuw een DC-slechterik?

Ook Grace Fulton wordt genoemd.

Een paar jaar geleden was Mark Strong nog als de slechterik Sinestro te zien in de gekraakte DC-superheldenfilm Green Lantern uit 2011 en nu lijkt de Brit mogelijk opnieuw te kiezen voor een villain-rol in een film gebaseerd op een strip van DC Comics. Volgens de website TheWrap is Strong in gesprek om het personage Doctor Sivana te spelen in Shazam! van regisseur David F. Sandberg.

Doctor Sivana is in de comics een gerespecteerde en briljante wetenschapper die onfortuinlijk op het verkeerde pad belandt. Sivana komt erachter dat de jonge radio-omroeper Billy Batson de alter ego is van Shazam/Captain Marvel. Uiteraard zou dit gevolgen kunnen hebben voor Billy's gezondheid.

Recent werd al bekend dat Zachary Levi de titelrol gaat spelen in de DC-superheldenfilm. Overigens wordt ook Grace Fulton, bekend uit Sandbergs Annabelle: Creation, in verband gebracht met de Shazam!

De film, die naar alle waarschijnlijkheid los van het DC Extended Universe komt te staan, moet in april 2019 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair