Grote slechterik en veel actie in vijf 'Justice League' clips!

Grote slechterik en veel actie in vijf 'Justice League' clips!

Batman en zijn team hebben Superman nodig.

Afgelopen weekend zijn er vijf clips online verschenen uit de grootse team-up superheldenfilm Justice League. In de beelden zien we naast de vijf helden ook de grote slechterik, enkele belangrijke bijfiguren en heel wat actie. Check de beelden hieronder en geef op de gebruikelijke plek aan wat je van de beelden vindt.

Clip #1: Aanval Steppenwolf
De eerste en misschien wel meest opvallende clip is van een clash tussen de grote slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds) en het Justice League-team. Zo zien we Cyborg (Ray Fisher) in een Batman-voertuig, Aquaman (Jason Momoa) onderwater en ook kort Alfred Pennyworth (Jeremy Irons) op veilige afstand. Ook de andere leden zijn te zien in het stevige, vermoedelijk eerste onderonsje met de rechterhand van Darkseid.


Clip #2: Superman is nodig
Ook in deze rustigere clip zien we Alfred Pennyworth. Hij is in gesprek met Bruce Wayne (Ben Affleck) en de laatste zegt dat Superman (Henry Cavill) niet alleen nodig is, maar dat hij het team waarschijnlijk beter bij elkaar zou kunnen krijgen dan hij.


Clip #3: Wonder Woman gaat solo
Hoe kan het ook anders, Wonder Woman (Gal Gadot) wordt een belangrijk gezicht in deze film; zeker na het succes van haar solofilm eerder dit jaar. In de clip neemt ze het in haar eentje op tegen een groep boeven met een bomkoffer. Ze zijn duidelijk geen tegenstander voor onze Princes Diana.


Clip #4: Onderonsje Batman en The Flash
Een leuke clip waarin de "Scarlet Speedster" (Ezra Miller) toegeeft nog nooit heeft gevochten en dat hij alleen een paar mensen heeft geduwd. Dit is duidelijk één van de scènes die de film een lichter en humoristischer karakter moeten geven.


Clip #5: Jim Gordon ontmoet het team
En de laatste clip is ook weer erg aardig. Nieuwkomer Jim Gordon (J.K. Simmons) ontmoet de helden, voor het bekende Bat-signaal. De complete film van Zack Snyder draait vanaf 16 november in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair