Jessica Chastain wil rol in 'It: Chapter Two'

Ze wil graag Bev Marsh spelen.

Jessica Chastain heeft vandaag bevestigd dat er gesprekken plaatsvinden over een mogelijke rol in It: Chapter Two. De actrice liet enkele weken geleden, toen It net uitkwam, nog weten wel interesse te hebben in de rol van Bev Marsh, maar toen vonden er nog geen gesprekken plaats. Dat is nu wel het geval.

De actrice bevestigde dat aan de site Screen Rant. Desgevraagd vertelde ze dat ze ervan houdt om samen te werken met regisseur Andy Muschietti (wat ze deed aan Mama). Maar vervolgens zei ze ook: "ik wil aan alles wat zij maken meewerken, dus ik hoop dat we het kunnen realiseren."

Ze zou dan de rol van een volwassen Bev Marsh spelen in de film, die in de eerste film gespeeld werd door Sophia Lillis. De cast voor het vervolg is nog lang niet verzameld en de opnamestart ligt ook nog wel even in de toekomst, dus er kan nog van alles gebeuren. Dat Chastain interesse heeft, zegt uiteindelijk dus nog niet heel veel, al is het mooi dat er gesprekken plaatsvinden.

De release van It: Chapter Two, waarin de Losers Club het nogmaals opneemt tegen Pennywise, staat gepland voor september 2019.

NieuwsFilm

meest populair