Laatste 'Coco' trailer brengt ons in land der doden

Laatste 'Coco' trailer brengt ons in land der doden

Het feest op de Dag van de Doden krijgt een hele bijzondere lading.

Bekijk hieronder de officiële laatste trailer voor Coco, de nieuwste film van Pixar en Disney, die ons meevoert naar het land der doden uit de Mexicaanse mythologie. De jaarlijkse Dag van de Doden is een Mexicaanse feestdag waarop overledenen en voorvaderen worden herdacht, en volgens de legende hun zielen voor één dag weer op aarde komen om het leven met hun nazaten te vieren. Maar wat als dit echt gebeurt? Het klinkt misschien eerder als het recept voor een horrorfilm, maar het is toch de premisse van de nieuwe animatiefilm van Disney en Pixar.



De twaalfjarige Miguel leeft een zorgeloos leventje in Mexico, totdat hij door een reeks gebeurtenissen op de Dag van de Doden écht in contact komt met geesten, en daardoor in hun (onder)wereld belandt en daar allerlei avonturen beleeft.

Coco wordt gemaakt onder de hoede van Lee Unkrich, die we kennen van Finding Nemo en Toy Story 3 en Adrrian Molina, die zijn carriére bij Pixar begon als animator van de eindtitels van Ratatouille en hiermee zijn regiedebuut maakt.

NieuwsFilm

meest populair