Zoektocht naar zoon Ivan Drago in 'Creed 2' begonnen

Zoektocht naar zoon Ivan Drago in 'Creed 2' begonnen

En we weten ook al wie er auditie voor heeft gedaan.

Het lijkt erop dat Ivan Drago een zoon krijgt in Creed 2. Dan zou Michael B. Jordans Adonis Creed het wellicht niet direct opnemen tegen de man die zijn vader in de ring doodde, maar juist tegen diens zoon. Het laatste nieuws is namelijk dat er een zoon gecast wordt.

Dat heeft MMA-vechter Sage Northcutt onthuld. "Er komt een nieuwe Creed-film aan, dus ik wil daar auditie voor doen. Heb een korte tape opgenomen en hopelijk wordt dat wat. Het zou heel cool zijn. De zoon van Ivan Drago spelen in de film? Dat lijkt me echt heel tof," aldus Northcutt.

De MMA-vechter is dan naast Dolph Lundgren te zien, die ook terugkeert voor deze film van regisseur en acteur Sylvester Stallone. Lundgren keert terug als de meest iconische schurk van de franchise. Lang werd gedacht dat Adonis het tegen hem op zou nemen, maar nu klinkt het dus anders.

Interessant is het nieuws in elk geval wel. Het laat zien dat de Rocky-franchise nog een lang leven beschoren kan zijn, vooral nu de switch naar een nieuwe hoofdpersoon ook echt gemaakt is. De release van Creed 2 staat gepland voor 21 november 2018.



NieuwsFilm

meest populair