Tyrese Gibson kreeg vijf miljoen dollar van Will Smith

Tyrese Gibson kreeg vijf miljoen dollar van Will Smith

Smith wilde hem daarmee helpen tijdens zijn juridische strijd.

Tyrese Gibson is de laatste tijd de nodige keren in het nieuws verschenen; de Fast and Furious ster haalde namelijk op de sociale media geregeld uit naar zijn collega Dwayne 'The Rock' Johnson. In Gibson's meest recente bericht liet hij zelfs weten niet meer terug te keren voor de vervolgfilms als Johnson er ook in zou spelen.

Maar Gibson gaf ook enige tijd geleden aan teleurgesteld te zijn in andere bekende vrienden, aangezien niemand hem hielp of bijstond tijdens zijn juridische strijd met zijn ex-vrouw Norma Mitchell Gibson, die de acteur had aangeklaagd voor huiselijk geweld. Gibson had op steun gerekend van zijn vrienden maar die kreeg hij helaas niet, buiten die van een wel heel bekend persoon, namelijk niemand minder dan Will Smith.

Dit liet Gibson in een bericht weten op zijn twitter-pagina: ''Mijn zus Jada-Pinkett Smith en broer Will Smith hebben me toentertijd 5 miljoen dollar gegeven, aangezien ik niks meer had. Dankzij hun hulp heb ik het gehaald. Ze hebben me wel gevraagd van de sociale media weg te blijven nu dat ik de juridische strijd om de voogdij van mijn dochter kan betalen en daar zal ik me aan houden. De Smith's zijn een geweldige familie, die er altijd zijn voor mij en mijn gezin, ze maken echt deel uit van mijn familie''.

Een paar dagen geleden zei Gibson nog dat hij zijn ex maar liefst elke maand 13.000 dollar moet betalen, maar als alle verhalen van zijn ex kloppen dan is dat niet zo raar; zo beweert zij dat Gibson haar meerdere malen zou hebben geslagen, zelfs toen ze zwanger was. Ook zegt ze dat hij hun dochter vaak fysiek heeft mishandeld. Gibson heeft dit zelf altijd ontkend.

NieuwsFilm

meest populair