Video

Gaat Steven Soderberghs 'Mosaic' de manier waarop we film kijken veranderen?

'Mosaic' is een interactieve film/serie die je nu gratis via app kunt bekijken en verkennen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 15:53 in Video
Bekijk hieronder de trailer voor Mosaic, het nieuwste project en experiment van de bijna altijd verrassende Steven Soderbergh.

Is Mosaic de nieuwste film, televisieserie of iets geheel anders van Steven Soderbergh? Officieel wordt Mosaic als mini-serie vertoont op HBO in januari 2018. Maar Steven Soderbergh noemt het zelf een film.

Én je kunt Mosaic via een interactieve app bekijken, die nu gratis te downloaden is.Nadat Steven Soderbergh voor zijn laatste bioscoopfilm Logan Lucky verschillende mogelijkheden voor filmfinanciëring onderzocht, komt hij nu met Mosaic. Vanaf januari in de VS op HBO in zes delen te zien dus (of Ziggo 'm ook hier zo laat zien is nog niet bekend), maar zo lang hoef je niet te wachten. Je kunt nu de app gratis downloaden en aan het interactieve verhaal beginnen.

Mosaic bestaat uit segmenten, waarbij je zelf kunt bepalen welk perspectief je volgt. Bijvoorbeeld dat van kinderboekschrijfster Olivia Lake (Sharon Stone) of één van de belangrijke mannen in haar leven: Joel (Garret Hedlund) en Eric (Frederick Weller). Na de introducties van de verschillende hoofdpersonages moet je keuzes gaan maken, die je belevenis van het verhaal beïnvloedden. Steven Soderbergh filmde daarvoor meerdere interacties vanuit meerdere perspectieven.

De app is hier nu gratis te krijgen voor iPhone, iPad en Apple TV. Een Android versie volgt snel.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mars59

Avatar

Jammer dat die app alleen maar in de USA te downloaden is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair