Eerste poster 'Deadpool 2'!

Eerste poster 'Deadpool 2'!

Waarom staat Deadpool op de cover van Good Housekeeping?

Deadpool 2 staat gepland voor release in de zomer van 2018. Het was lange tijd relatief stil rond de film met acteur Ryan Reynolds, maar daar lijkt nu zo langzamerhand verandering in te komen. Vandaag staat het personage interessant genoeg op de cover van het blad Good Housekeeping.

"Het doorzettingsvermogen van Deadpool om in Good Housekeeping te staan was indrukwekkend. In eerste instantie wisten we niet eens wie hij was, laat staan dat hij een fan van het blad was. Maar na meerdere pogingen zijn... passie... te negeren, kwamen we tot een compromis. Hij mocht in één nummer staan, als hij zou beloven te stoppen met het dumpen van pakketjes bij de huizen van onze redacteuren en minstens 25 meter afstand van ons kantoor en personeel zou houden," aldus hoofdredacteur Jane Francisco in een statement.

En ook Deadpool zelf reageerde. "Na jaren van wekelijkse mails en talloze postduiven, reageerde Good Housekeeping eindelijk op mijn telefoontjes. En ondanks dat het een droom is die uitkomt, hebben we duidelijk verschillende meningen over de definitie van een holiday spread."

Binnenin bleek ook nog de poster van de film te zitten, die de helden verzamelt. Niet alleen zien we Reynolds als Deadpool, ook staan Cable (Josh Brolin), Domino (Zazie Beetz), T.J. Miller (Weasel), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand en Stefan Kapicic (Colossus) op de tekening. Hieronder de beelden. Vanaf 30 mei draait de film van regisseur David Leitch in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair