Algemeen

Gaat Netflix voor 'Kick-Ass 3' of 'Hit-Girl'?

Binnenkort groot nieuws!

door Bram de Groot om 17:18 in Algemeen
Recent verkocht Mark Millar, bekend van de nodige comics, zijn Millarworld aan Netflix. Voor de streamingsreus gaat Millar nu aan de slag met verschillende projecten, zoals tv-series en films. Het lijkt er op dat er ook in wordt gezet op een vervolg op Kick-Ass. Millar kondigde namelijk aan dat er nieuws aanstaande is over een volgende verfilming in de Kick-Ass franchise.

In een tweet schreef Millar: Oké, dit stuk wordt niet vanzelf geschreven. Tijd om mee te helpen aan het persbericht over groots Kick-Ass en Hit-Girl nieuws volgende week." Daarbij plaatste hij een foto uit de eerste film uit 2010.


Het is dus nog onduidelijk wat het gaat worden. Eerder werd er gesproken over een spin-off rond het personage Hit-Girl en een derde Kick-Ass om de reeks af te sluiten. Ook is niet duidelijk waar de filmrechten exact liggen, aangezien de vorige delen door Lionsgate werden opgeleverd.

In de twee films waren de belangrijkste rollen voor Chloe Grace Moretz (Hit-Girl) en Aaron Johnson (Kick-Ass). De eerste goed ontvangen Kick-Ass, geregisseerd door Matthew Vaughn, noteerde bij een budget van $30 miljoen een fraaie $96 miljoen. Het vervolg Kick-Ass 2 werd een stuk matiger ontvangen en dit resulteerde in magere cijfers aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Ik zeg doen.

ThomasOMalley

Avatar

Als ons de kwaliteit van het eerste deel te wachten staat gaan we weer kijken natuurlijk.

benjamin

Avatar

Als ons de kwaliteit van het tweede deel te wachten staat anderzijds...

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Hoezo is $96 miljoen een fraaie opbrengst? Ookal was het budget niet al te groot, sommige films die $200 miljoen opbrengen, zijn volgens jullie flops.

Alien covenant: Budget $96 miljoen
Opbrengst: $240 miljoen
= FLOP? Hij heeft 2,5 keer zijn budget terugverdiend, kick-ass verdiende zichzelf 3 keer terug, niet al te veel verschil toch?

Henkjjeee

Avatar

Beide films waren heel leuk. De eerste vond ik zelf iets beter, maar de tweede was in mijn ogen zeker niet slecht! DOEN!

Prince John

Avatar

+1 Benji, je spreekt vaak wijs

Artificialis

Avatar

Kick-Ass 2 had totaal niet de stijl, charme en kwaliteit van het eerste deel. Voor mij hoeft er geen 3e deel meer bij te komen. Er is al zoveel superheldenconcurrentie..

horizon

Avatar

Doen, ja. Waarom niet.

ThEnd

Avatar

Rechten liggen mogelijk nog ingewikkelder, want Kick Ass 2 was van Universal.

BlackPowerWolf

Avatar

Geweldige film Kick-Ass 1 en 2 ook overigens.
Ik stem in met Ed!

Ed Crane

Avatar

FilmTotaalVerbeteren "Hoezo is $96 miljoen een fraaie opbrengst? Ookal was het budget niet al te groot, sommige films die $200 miljoen opbrengen, zijn volgens jullie flops.

Alien covenant: Budget $96 miljoen
Opbrengst: $240 miljoen
= FLOP? Hij heeft 2,5 keer zijn budget terugverdiend, kick-ass verdiende zichzelf 3 keer terug, niet al te veel verschil toch?"

Laatst was er een artikel over de toekomst van de Alien-franchise en voor zover ik me herinner werd de film daarin geen flop genoemd, alleen dat de film financieel niet een groot succes was en het door de opbrengst de vraag is of er een vervolg zal komen.

Je zegt dat het verschil tussen 2,5 en 3 keer het budget niet al te veel verschil is. Nu kan FT de financiële boeken en eventueel creatief boekhouden niet inzien, dus kunnen zij (en wij lezers) weinig anders dan een 'educated guess' maken en daarbij is het juist het verschil tussen 2,5 en 3 keer de opbrengst erg groot.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Toekomst 'Alien'-franchise ongewis door floppen 'Alien: Covenant'

Maar bedankt voor de uitleg!

Ed Crane

Avatar

Graag gedaan, begrijp je het nu?

NieuwsFilm

meest populair