Gaat Netflix voor 'Kick-Ass 3' of 'Hit-Girl'?

Gaat Netflix voor 'Kick-Ass 3' of 'Hit-Girl'?

Binnenkort groot nieuws!

Recent verkocht Mark Millar, bekend van de nodige comics, zijn Millarworld aan Netflix. Voor de streamingsreus gaat Millar nu aan de slag met verschillende projecten, zoals tv-series en films. Het lijkt er op dat er ook in wordt gezet op een vervolg op Kick-Ass. Millar kondigde namelijk aan dat er nieuws aanstaande is over een volgende verfilming in de Kick-Ass franchise.

In een tweet schreef Millar: Oké, dit stuk wordt niet vanzelf geschreven. Tijd om mee te helpen aan het persbericht over groots Kick-Ass en Hit-Girl nieuws volgende week." Daarbij plaatste hij een foto uit de eerste film uit 2010.


Het is dus nog onduidelijk wat het gaat worden. Eerder werd er gesproken over een spin-off rond het personage Hit-Girl en een derde Kick-Ass om de reeks af te sluiten. Ook is niet duidelijk waar de filmrechten exact liggen, aangezien de vorige delen door Lionsgate werden opgeleverd.

In de twee films waren de belangrijkste rollen voor Chloe Grace Moretz (Hit-Girl) en Aaron Johnson (Kick-Ass). De eerste goed ontvangen Kick-Ass, geregisseerd door Matthew Vaughn, noteerde bij een budget van $30 miljoen een fraaie $96 miljoen. Het vervolg Kick-Ass 2 werd een stuk matiger ontvangen en dit resulteerde in magere cijfers aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair