Algemeen

Eerste reacties 'Justice League'!

Wat zeggen de recensenten.

door Bram de Groot om 20:06 in Algemeen
De eerste volledige recensies verschijnen aanstaande dinsdag online, maar via social media duiken nu de eerste reacties op van de filmcritici. Het blijkt dat Justice League vooral een stap in de goede richting is, maar ook dat er nog wat dingen beter hadden gekund.

Positief zijn de reacties op de superhelden zelf. Naast de bekende gezichten Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) krijgen vooral de nieuwelingen The Flash (Ezra Miller) en Aquaman (Jason Momoa) positieve feedback. De derde nieuwkomer Cyborg (Ray Fisher) en de slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds) komen er minder goed vanaf. Daarnaast zou het verhaal erg basic zijn, al zou het geheel doorgaans vermakelijk zijn en aanvoelen als een soort van herstart van het DC Extended Universe. Kortom: prima superhelden-/popcornvermaak.

Met een speelduur van nog geen 2 uur debuteert Zack Snyders Justice League aanstaande donderdag in de Nederlandse bioscoopzalen.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Erg benieuwd naar de bekende comments die zeggen dat de eerste reacties altijd positief zijn...

Prince John

Avatar

Kunnen zo te horen over een paar weken een nieuwe poll houden; beste slechte bad-guy van Marvel en DC, want daar begint DC zo te horen ook een potje van te maken...

draganta

Avatar

minder dan 2 uur is dan ook te kort voor een verhaal als dit.

Daanminator

Avatar

Ik vrees dat ik 2 uur echt veel te kort ga vinden voor een film van dit formaat.

Da Villain

Avatar

Eerste reacties zijn altijd positief.

There you go, Thomas Smiley face

Ed Crane

Avatar

Maar weer hopen op'n extended cut.

Decepticon

Avatar

Whut, geen reactie van de "betrouwbare" scoopmaster Umberto Gonzalez??!!
Of zou hij niet uitgenodigd worden voor persscreenings? :D

Wordt denk ik ook hopen op weer een extended cut.
Ik ben weer bang voor die 'story flaws' en vrees ook dat die 2 uur te kort is voor een fijn van dit formaat, maar dat gaan we deze week zien.
Ik heb geen hoge verwachtingen en hoop gewoon vermaakt te worden, wat zo lezen wel het geval zal zijn.

Ik ben ook heel benieuwd naar de score, het gebruik van de Keaton Batman theme. En de mix van de Hans Zimmer/John Williams Superman theme.

benjamin

Avatar

Het blijft mij verbazen hoeveel mensen nog steeds (zonder de film zelf gezien te hebben) blijven beweren dat een film niet prima 2 uur zou kunnen duren.

GreenHornet

Avatar

Heb nu al zin in spoilers ik ga de film toch niet kijken

Ed Crane

Avatar

benjamin "Het blijft mij verbazen hoeveel mensen nog steeds (zonder de film zelf gezien te hebben) blijven beweren dat een film niet prima 2 uur zou kunnen duren."

Niemand beweert denk ik dat het theoretisch gezien onmogelijk is, het is gewoon een kwestie van intuïtie en gezond verstand die die kant op wijzen.

Master Of Films

Avatar

Eindelijk een keer "eerlijke" comments en niet die superpostivo comments die we o.a. bij Green Lantarn al te pakken kregen. Best of all, geen aandacht aan Umberto Gonzalez.

benjamin

Avatar

Ed Crane "Niemand beweert denk ik dat het theoretisch gezien onmogelijk is, het is gewoon een kwestie van intuïtie en gezond verstand die die kant op wijzen."
Mij lijkt vooral een geval van niet goed onderscheid tussen kwantiteit en kwaliteit kunnen maken.

NieuwsFilm