Celebrity

Brett Ratner wilde met seks bewijzen dat Ellen Page lesbisch is

Page voelde zich tot op het bot toe vernederd door 'haar' regisseur.

door Jeffrey Kouters om 18:55 in Celebrity
Actrice Ellen Page (X-Men: Days of Future Past, Tallulah) heeft in een uitgebreide Facebook-post een verontrustend verhaal gedeeld over haar ervaringen met regisseur Brett Ratner, met wie ze de film X-Men: The Last Stand (2006) maakte als toen 18-jarige actrice. Ratner zou zich zeer ongepast hebben gedragen tegenover Page, zo vertelt ze openhartig aan haar fans.

"Je moet haar [Ellen Page, red.] neuken om bij haar door te laten dringen dat ze lesbisch is" is wat Ratner tegen een andere vrouw gezegd moet hebben tijdens een meeting voor de superheldenproductie X-Men: The Last Stand, waarin Page de rol vertolkte van Shadowcat. Page wist in die tijd al dat ze op vrouwen valt, maar was toentertijd nog niet officieel uit de kast gekomen.

De woorden van regisseur Ratner deden haar pijn. Page voelde zich erg ongemakkelijk in de ruimte waar de meeting plaatsvond, omdat ze haar 'coming out' graag op een moment wilde beleven waarop zij er zelf klaar voor was. Ratner deed dat dus voor haar op een naar eigen zeggen 'publieke, agressieve manier'. Uiteindelijk werd Page dus alsnog in de film gecast, maar haar ervaringen met Ratner werden er niet beter op.

Page beschrijft ook dat Ratner andere ongepaste opmerkingen tegenover vrouwen maakte op de set van de superheldenfilm. Over een voorbijlopende vrouw zou hij hebben opgemerkt dat ze een 'loshangende vagina' had. Page had zelf ook nog een andere aanvaring met Ratner tijdens het draaien van The Last Stand toen ze weigerde om een T-shirt met de tekst 'Team Ratner' te dragen, waarvoor ze vervolgens op haar vingers werd getikt door een producent. 

Page is blij dat er nu uiteindelijk een 'schoonmaakstorm' door Hollywood raast. De 30-jarige actrice schrijft dan ook dat ze hoopt op een revolutie, maar dan moeten wel alle vrouwen die ook seksueel zijn geïntimideerd door machtige mannen het stilzwijgen durven te breken. Gezien de vele choquerende verhalen van de laatste tijd, lijkt die beweging in ieder geval in gang te zijn gezet.

Het hele verhaal van Ellen Page kun je hier lezen!

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Kitty Pryde heet haar karakter toch, en niet Shadowcat?

Robbepost

Avatar

^ in days of future past het ze inderdaad Kitty ja

Artificialis

Avatar

Oh kom op.. Kitty Pryde is haar karakternaam, Shadowcat haar X-Men naam. Je hebt toch ook Logan en Wolverine?

Civilian Supreme

Avatar

Sorry hoor maar dit gaat nergens meer over, iedereen voelt zich in 1x slachtoffer. Beseft ze wel dat nu de kans groot is dat dit heel veel schade toebrengt aan zijn carriere, ben niet weg van zijn films maar dit hoeft ook weer niet.
Volgens mij roepen of denken we allemaal wel eens wat niet door de beugel kan.

benjamin

Avatar

Civilian Supreme "Beseft ze wel dat nu de kans groot is dat dit heel veel schade toebrengt aan zijn carriere"
Misschien had hij daar wel eerst aan moeten denken.

Xenolicker

Avatar

Of heet ze nou Sprite? Of Ariel...? Nou, in ieder geval geen Star-Lord - er is maar één Star-Lord!

Sunspot

Avatar

Mwah, als dit het enige is dat Ratner heeft gedaan al die tijd, of meerdere keren, dus botte opmerkingen maken, dan valt het nog mee.

Zolang hij verder niks heeft geflikt wat werkelijk te ver gaat, dan zou dit inderdaad niet in het nieuws hoeven te komen.

Ed Crane

Avatar

Nee, ze was toch Bolty?

Frietgezicht

Avatar

Hoop dat hij flink gestraft wordt en Hollywood hem uitkotst.
Die man moet je nooit meer aan het werk laten op een set na wat hij deed met de 3e X-Men film.
Dit met Ellen is ook niet netjes maar ok.

Xenolicker

Avatar

Persoonlijk heb ik altijd met seks willen bewijzen dat ze niet lesbisch is! Here, Kitty Kitty Kitty...

benjamin

Avatar

Ondertussen laat Gal Gadot weten te weigeren aan Wonder Woman 2 te werken zolang Ratner daar nog op één of andere manier geld aan kan verdienen.

Ereptile

Avatar

K vind dit toch wel heel walgelijk van die Rattner... Zulke opmerkingen moet je niet als regisseur maken. Hopelijk falen al zijn volgende films en wordt hij enorm zwart gemaakt in de filmwereld... zulke mensen mogen van mij part nooit meer aan het werk... Niet alleen de X-Men franchise verkrachten maar ook nog de actrices lastig vallen...

Goku32

Avatar

Kut Rat laat die vrouwen met rust man viezeriken. Ze denken omdat ze geld hebben kunnen ze vrouwen als vuil gebruiken echt triest zulke mannen. Je moet respect hebben voor vrouwen vind ik

nieuwslaatste nieuws

meest populair