'The Predator' wordt ook grappig

'The Predator' wordt ook grappig

En dus niet zo serieus als sommige andere films.

Acteur Edward James Olmos maakt momenteel een persronde voor Coco, waarin hij de stem van een van de personages inspreekt. Tijdens een van die rondes sprak hij ook over zijn rol in The Predator van regisseur Shane Black. De film zal grappiger worden dan je wellicht in eerste instantie zou verwachten.

"Ik heb er nog niets van gezien," begon Olmos. "Maar het wordt grappig. Ja, er zit veel humor in. Maar het wordt ook gigantisch. Ik bedoel, het is een erg intense franchise en dat zal het ook blijven. Als je kijkt naar de personages en wat Shane [Black] voor elkaar krijgt... Hij is een ongelofelijk begenadigd schrijver en een geweldige regisseur en dus kreeg hij het voor elkaar een fantastisch ensemble te verzamelen. Toen ik me mocht melden, waren ze al drie maanden bezig met de opnames. Dus ik was op de set en moest gewoon lachen om bepaalde scènes, wat dan weer niet de bedoeling was."

De voorgaande Predator-films waren allemaal vrij serieus. Dat was niet het geval bij de eerste film, die nog wel redelijk wat humor bevatte. Bij de films die daarop uitgebracht werden was dat dus minder het geval, maar nu komt er weer een film die niet honderd procent serieus wordt.

The Predator draait om zes soldaten die lijden aan posttraumatische stressstoornis. Op de een of andere manier krijgen ze te maken met een van de buitenaardse Predators, die het op hen voorzien heeft. Vanaf 3 augustus 2018 in de Amerikaanse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair