Toekomst brengt unieke en diverse films naar DCEU

Toekomst brengt unieke en diverse films naar DCEU

Filmsterren praten over de toekomst.

Justice League-sterren Gal Gadot en Ezra Miller beloven dat de toekomst een breed spectrum aan films naar het DC Extended Universe brengt. Met de release van Justice League deze week, wordt er uitgebreid gekeken naar de andere mogelijkheden van het filmuniversum.

Warner Bros. wacht daarbij op de prestaties van Justice League, alvorens andere producties groen licht krijgen. In een interview met de Toronto Sun vertellen Miller en Gadot dat het DCEU een stuk breder wordt wat toon en stijl betreft.

"Wat ik heelt of vind aan DC, is dat er gespeeld wordt met uiteenlopende stijlen. Natuurlijk is er kritiek geweest, en wordt er nagedacht over waar het heen moet met de DC-films," begon Miller. "Maar wat ik echt geweldig vind, is de variëteit waarmee gewerkt wordt en hoe DC probeert een breed spectrum van films te maken en deze personages wil gebruiken om verschillende verhalen op uiteenlopende manieren te vertellen. Er komen grappige films, angstaanjagende films, zeer serieuze drama's en dan zijn er films als die van ons, waarbij er op verschillende manieren een balans gezocht wordt. Die diversiteit is wat de helden zo opwindend maakt."

Gadot is het daarmee eens en vertelt dat de DC-films in de toekomst heel uniek worden. "De DC-films die we zagen verkenden tot nu toe vooral Batman en Superman. Maar ik geloof dat, nu we nieuwe en opwindende personages die heel erg van elkaar verschillen naar het witte doek brengen, dat elk van hen een unieke smaak en verhaal en achtergrond krijgt, die het DCEU als geheel heel interessant maakt."

Vanaf donderdag is Justice League in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair