Celebrity

Christopher Plummer over het vervangen van Kevin Spacey in 'All the Money in the World'

Wat vindt de nieuwe hoofdrolspeler er eigenlijk van?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:30 in Celebrity
Het is nu al een tijdje bekend dat de wereldberoemde acteur Kevin Spacey door heel wat mannen is aangeklaagd voor seksueel misbruik. Als gevolg hiervan wordt Spacey zowat uit elk filmproject waarin hij aan het werken was geschrapt; zo ook uit Ridley Scott's nieuwste film All The Money in The World; dit nét vóór de release van de film die over ongeveer twee maanden zal zijn. Alle scenes van Spacey worden nu uit de film gehaald en opnieuw gespeeld door een andere bekende acteur, namelijk Christopher Plummer. Maar wat vindt hij hier zelf eigenlijk van?

De reacties onder het publiek zijn gemengd, maar het is zeker dat de reshoots van zo'n 10 miljoen dollar er toch komen. De 87-jarige Plummer liet zich er over uit tijdens de première van The Man Who Invented Christmas, waarin hij de hoofdrol vertolkt: ''Ik heb niet echt het gevoel dat ik hem vervang. Want ik begin alles opnieuw, het wordt daardoor natuurlijk ook een hele andere film. Maar ik vind het eigenlijk een intens trieste situatie, want hij [Spacey] heeft enorm veel talent. Dit hele verhaal vind ik jammer. Maar dat probeer ik achter me te laten en me te focussen op mijn rol, want het is een heel erg goed geschreven script, je ziet dat Ridley er enorm veel werk in heeft gestoken''.


De met een Oscar bekroonde Plummer twijfelde ook geen seconde toen hij werd gecontacteerd om de rol van oliemagnaat J.Paul Getty te spelen, het hoofdpersonage van de film en aanvankelijk dus door Spacey ingevuld: ''Ik was eerst in gesprek om de hoofdrol te gaan spelen in de film, helemaal in het begin''. Waarom dit uiteindelijk niet doorging is nog niet bekend gemaakt, maar het is dus wel opvallend dat Plummer uiteindelijk toch nog de rol kreeg: ''We moeten hard aan de gang, want normaal gesproken zal de film zijn oorspronkelijke release datum aanhouden, 22 december''. Het filmen begint dan ook al vanaf volgende week maandag.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kamajiisama

Avatar

Christopher Plummer...altijd goed..

Thiver

Avatar

Zeker. En hij heeft geen uncanny make-up nodig om te overtuigen als tachtiger.

MikeyMo

Avatar

Ik hoop dat de deleted scenes van Spacey wel op een Blu-ray verschijnen, of wellicht zelfs een versie waarin ze zijn teruggeplaatst.

Ridley is niet zo vies van meerdere varianten van zijn films

nieuwslaatste nieuws

meest populair