Avengers in nieuwe trailer 'Black Panther'

Of ze ook in de film te zien zijn..?

Komende maanden zal Marvel Studios zich in de promotiecampagne vooral gaan richten op hun twee eerste releases van 2018. Waar het publiek op dit moment waarschijnlijk vooral uitkijkt naar de eerste trailer voor Avengers: Infinity War, zal Marvel er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het eerder te verschijnen Black Panther niet wordt vergeten. Hieronder zie je een nieuwe "internationale" trailer voor deze film en hierin duiken ook andere Avengers op.

De vraag is of bijvoorbeeld Iron Man of Thor ook in de superheldenfilm van Ryan Coogler te zien is. De film is immers het laatste deel voordat Thanos (Josh Brolin) een bezoekje brengt aan onze planeet. Vooralsnog lijken de enige terugkerende personages Chadwick Bosemans T'Challa / Black Panther, Andy Serkis' Ulysses Klaue / Klaw en Martin Freemans Everett K. Ross. Michael B. Jordans Eric Kilmonger lijkt de voornaamste tegenstander.

Black Panther debuteert op 14 februari in de Nederlandse bioscopen en Infinity War volgt 2,5 maand later. De derde film van Marvel Studios in 2018 is Ant-Man and the Wasp welke aftrapt op 18 juli.



NieuwsFilm

meest populair