Lading nieuwtjes over nog titelloos 'Deadpool 2': Cable & Mr. Sinister

Lading nieuwtjes over nog titelloos 'Deadpool 2': Cable & Mr. Sinister

Fox heeft onder andere een hilarische synopsis uitgebracht!

Gisteren werden de fans van de 'Merc with the Mouth' aangenaam verrast met een onverwachtse teaser trailer van Deadpool 2. De grofgebekte R-rated mutant Deadpool (gespeeld door Ryan Reynolds) keert namelijk volgende jaar terug voor het vervolg op het uiterste succesvolle Deadpool uit 2016. Tijd voor de laatste nieuwtjes over Deadpool 2!



'Deadpool 2' is (nog) niet de officiële titel
Gisteren werd bekend dat deze sequel nog geen officiële titel heeft gekregen. Een tegelijkertijd met de eerste teaser gelanceerde website bestempelt de vervolgfilm namelijk nog als 'The Untitled Deadpool Sequel'. Voorheen werd eigenlijk aangenomen dat de film simpelweg gewoon 'Deadpool 2' zou gaan heten.


Heb jij Cable gespot in de teaser?

Veel van de tweede Deadpool-film zagen we gisteren nog niet in de vrijgegeven teaser, aangezien er hooguit tien seconden aan nieuw materiaal werd vertoond. Echter, wie de hele promovideo 'Wet on Wet' heeft bekeken en niet wegklikte bij de aftiteling, kreeg nog een extra shot uit de film te zien van mutant Cable (in de film gespeeld door acteur Josh Brolin). Veel Cable was er echter ook weer niet te zien, fans werden slechts getrakteerd met een beeld van zijn kenmerkende hand.

Bekijk de afbeelding
Grote slechterik bevestigd?

Dit nieuwtje is wellicht erg vergezocht, maar het lijkt erop dat de makers van The Untitled Deadpool Sequel met een subtiele hint de grote slechterik in dit aankomende vervolg hebben bevestigd. Op de onderstaande afbeelding is te zien hoe Deadpool met zijn artistieke gave een paar rode vlekken op zijn schildersdoek zet. De liefhebbers van de stripboeken zullen wellicht een opvallende gelijkenis met slechterik 'Mr. Sinister' herkennen in dit kliederwerk. Al sinds de start van de productie circuleren er sterke geruchten rond dat Mr. Sinister het grote kwaad zal zijn waar Deadpool & co het op zullen tegen moeten nemen in deze sequel.

Bekijk de afbeelding
Synopsis met een knipoog
Deadpool was mede een groot succes door de geslaagde marketingscampagne voor de film. Deze succesformule is duidelijk overgenomen voor de sequel, aangezien de campagne nu al vol humor en geinige knipogen zit. Met de teaser verscheen gisteren ook een eerste 'officiële' synopsis van The Untitled Deadpool Sequel. Alhoewel, heel realistisch lijkt deze ook weer niet te zijn.

Na het overleven van een bijna fatale aanslag op zijn leven, worstelt een misvormde cafetariakok (Wade Wilson) nu met het verwezenlijken van zijn droom om de populairste barman van Mayberry te worden terwijl hij tegelijkertijd ook moet leren omgaan met zijn verloren gevoel voor smaak. Zoekend naar een manier om weer wat pit in zijn leven te krijgen, evenals naar de DeLorean-tijdmachine, moet Wade het opnemen tegen ninja's, de Japanse maffia en een stel seksueel agressieve hoektanden, terwijl hij de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - een zoektocht naar een nieuwe drang naar avontuur en het proberen te winnen van een koffiemok met de meest felbegeerde opdruk ''s Werelds beste geliefde'.

Schepper tekent Deadpool

Rob Liefeld, de bedenker van Marvels Deadpool, heeft een tekening gemaakt om de release van de eerste teaser van The Untitled Deadpool Sequel te vieren. Op zijn Instagram-pagina post Liefeld een foto van zijn werk waarop Deadpool te zien is als Bob Ross, een bekende Amerikaanse landschapsschilder van vroeger.


The Untitled Deadpool Sequel wordt geregisseerd door David Leitch en moet eind mei in de bioscopen verschijnen!



NieuwsFilm

meest populair