Celebrity

Ansel Elgort over Kevin Spacey

En ook Jon Bernthal liet een tijdje terug van zich horen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:32 in Celebrity
Baby Driver wist eerder dit jaar hoge ogen te gooien; de film scoorde overal erg goed en ook de box-office was erg netjes. Toch is het goed mogelijk dat het ook meteen de laatste keer is geweest dat acteur Kevin Spacey in een film verscheen, aangezien de reputatie van de acteur zwaar beschadigd is na alle aanklachten over seksueel misbruik.

Een tijdje geleden liet Jon Bernthal, een van de acteurs van Baby Driver zich nog uit over Spacey's rare en onprofessionele gedrag op de set; zo zei Bernthal o.a.: ''Ik was niet zo heel erg vaak op de set, maar als ik er was, dan maakte Spacey een nare en vervelende indruk. De manier waarop hij omging met andere crew-members was storend. Ik had enorm veel respect voor hem voordat ik hem ontmoette, maar toen ik erachter kwam wat voor een soort mens hij eigenlijk echt is verloor ik al gauw het respect voor hem . Ik raakte echt diep teleurgesteld in hem''.

Nu laat ook de hoofdrolspeler, Ansel Elgort, zich er over uit: ''Als je kijkt naar alle afgrijselijke verhalen die op dit moment uitkomen in de filmwereld, daar ben ik er echt diep door gechoqueerd, zoveel zijn het er. Hopelijk heeft dit ook een positieve kant, want ik denk dat de mensen die zich er nu over uitlaten ook impliciet zeggen dat dit gedrag verre van acceptabel is en dat de filmindustrie gewoon moet veranderen. Dit zou sowieso nergens mogen plaatsvinden; de wereld zou heel wat beter af zijn zonder al het seksueel misbruik''.

Op steun van de Baby Driver-crew hoeft Kevin Spacey dus niet te rekenen...

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Zal wel werkelijk een naar en vies mannetje zijn die Spacey.

eigenlijk wel goed dat het allemaal aan het licht is gekomen, dit soort mensen verpesten het voor de rest.

Frietgezicht

Avatar

Blijkbaar was het niet alleen een viespeuk maar ook gewoon een eikel(pestkop, hoogmoedlijer enz)

Hier zie je trouwens Bernthal wat uitgebreider over Spacey en leuk om te horen dat bijv helden van hem als DiCaprio, Pitt en De Niro ook in het echte leven top bleken.

Frietgezicht

Avatar

Ik hoop maar dat als ik ooit doorbreek in de (Nederlandse) filmwereld er niet van die mafkezen rondlopen.

Straks heb ik een auditie op de boerderij van ene Job Gosschalk dus ik ga mij even klaarmaken. Toedeloe.

Shifty777

Avatar

Maar Ansel Elgort zegt dus niets direct over Spacey, enkel over misbruik, als ik dit artikel lees.

RoberPaulsen

Avatar

Het is natuurlijk verschrikkelijk dat Spacey zich zo gedragen heeft als het allemaal waar is, maar ik vind het allemaal wel wat toevallig dat niemand zich in al die jaren erover uitgelaten heeft en dat nu ineens allemaal wel doet.

Frietgezicht

Avatar

@RobertPaulsen, wat wil je daarmee zeggen? Een complot?
Ze doen het nu allemaal wel omdat ze het nu durven,iemand heeft de 1ste sprong gewaagd en ze zijn niet meer bang dat ze de enige zijn en niemand ze gelooft.

Je kent het gezegde, als er 1 aapje over de dam is volgen er meer.

RoberPaulsen

Avatar

@Friet Laat ik het vooral zo zeggen dat ik het vooral schokkend dat er zoveel mensen zijn die blijkbaar te 'bang' zijn om zoiets aan te kaarten als het ze overkomt.
Blijkbaar gaat Spacey al tientallen jaren over de schreef en heeft ie net zoveel, zo niet meer, slachtoffers gemaakt. Dat er in al die jaren niemand eerder is geweest die er iets van zegt, zelfs geen omstanders, vind ik op zijn minst frappant.
Zo ook de ouders van het meisje die geen aangifte doen wanneer Tom Sizemore hun 11-jarige dochter betast. Ik zou als ouder ziedend zijn en hem meteen aangeven. Dan maakt hij mijn carierre maar stuk, aan de schandpaal met die gast.

Decepticon

Avatar

Dat interview met Jon Bernthal heb ik toevallig afgelopen maandag gekeken, Spacey lijkt idd een arrogante eikel te zijn.

Artificialis

Avatar

Vooralsnog heb ik nog niets ernstigs gehoord. Hij heeft door zijn leven heen een aantal jonge mannen proberen te verleiden. En hij blijkt niet voor iedereen de ideale collega te zijn. Spannend hoor..

Graag het contract met Netflix herstellen, de opnames van House of Cards vervolgen, All the Money in the World uitbrengen, en gewoon weer verder gaan waar we gebleven waren. Het is leuk geweest.. De aanstellers van deze maand hebben genoeg aandacht gehad.

Prince John

Avatar

Jij praat graag onzin he Arti?
Hoe dan ook, Spacey is vroeger ook vaak aangeklaagd door zijn medewerkers (maar liefst 20) van het theater the Old Vic maar dat komt ook nu pas uit... > https://etcanada.com/news/271947/london-theatre-investigation-into-kevin-spacey-uncovers-20-testimonies-alleging-misconduct/

Frietgezicht

Avatar

@ Robert, ouders van t meisje hebben zak geld gehad om smoel te houden,vandaar dat ze Sizemore & haar ouders aanklaagt

Frietgezicht

Avatar

Fuck, Stallone nu ook in de media voor een verkrachting. :(

benjamin

Avatar

Artificialis "Vooralsnog heb ik nog niets ernstigs gehoord"
Dat zegt véél meer over jou dan over Spacey.

Master Of Films

Avatar

Zonde hoor van Spacey. Een man die goed in zijn werk was, het acteren, maar in het privé leven als een wilde zich los heeft geslagen. En met meer macht in de entertainmentindustrie en niemand die hem dan zijn juiste pad ging wijzen ging hij gewoon als een wilde beest gewoon door.

Artificialis "Vooralsnog heb ik nog niets ernstigs gehoord. Het is leuk geweest.. De aanstellers van deze maand hebben genoeg aandacht gehad."
Hmm kop in het zand steken of je bent een autist. Sorry, maar ik kan er niks anders van maken van je onnozele geblaat.

akketa

Avatar

Zo, ik heb een even niet meer gekeken en zie bij Sizemore dat de reacties zijn uitgeschakeld... Kan iemand me kort vertellen waarom? Toch uitzonderlijk hier. Wie ging er over de schreef? (Buiten Sizemore)

Ed Crane

Avatar

Kort gezegd: KeesjeNL vroeg zich af of zulk soort berichten wel zo goed zijn voor de kinderen die FT-bezoeken en toen kreeg hij van enkele gebruikers de wind van voren, bleef de wind van voren krijgen en krijgt nog steeds de wind van voren.

akketa

Avatar

Dank je, Ed.
Ik begon al zo'n vermoeden te krijgen.
Ja, er zijn er een paar die hier hoog van de toren blijven blazen. Soms onnodig lang door blijven gaan daarmee.

Ed Crane

Avatar

Graag gedaan :)

Klopt.

nieuwslaatste nieuws