Ansel Elgort over Kevin Spacey

Ansel Elgort over Kevin Spacey

En ook Jon Bernthal liet een tijdje terug van zich horen.

Baby Driver wist eerder dit jaar hoge ogen te gooien; de film scoorde overal erg goed en ook de box-office was erg netjes. Toch is het goed mogelijk dat het ook meteen de laatste keer is geweest dat acteur Kevin Spacey in een film verscheen, aangezien de reputatie van de acteur zwaar beschadigd is na alle aanklachten over seksueel misbruik.

Een tijdje geleden liet Jon Bernthal, een van de acteurs van Baby Driver zich nog uit over Spacey's rare en onprofessionele gedrag op de set; zo zei Bernthal o.a.: ''Ik was niet zo heel erg vaak op de set, maar als ik er was, dan maakte Spacey een nare en vervelende indruk. De manier waarop hij omging met andere crew-members was storend. Ik had enorm veel respect voor hem voordat ik hem ontmoette, maar toen ik erachter kwam wat voor een soort mens hij eigenlijk echt is verloor ik al gauw het respect voor hem . Ik raakte echt diep teleurgesteld in hem''.

Nu laat ook de hoofdrolspeler, Ansel Elgort, zich er over uit: ''Als je kijkt naar alle afgrijselijke verhalen die op dit moment uitkomen in de filmwereld, daar ben ik er echt diep door gechoqueerd, zoveel zijn het er. Hopelijk heeft dit ook een positieve kant, want ik denk dat de mensen die zich er nu over uitlaten ook impliciet zeggen dat dit gedrag verre van acceptabel is en dat de filmindustrie gewoon moet veranderen. Dit zou sowieso nergens mogen plaatsvinden; de wereld zou heel wat beter af zijn zonder al het seksueel misbruik''.

Op steun van de Baby Driver-crew hoeft Kevin Spacey dus niet te rekenen...

NieuwsFilm

meest populair