Sylvester Stallone ook in opspraak

Sylvester Stallone ook in opspraak

Sylvester Stallone dwong naar het schijnt een minderjarig meisje tot groepsseks

Een opmerkelijk politierapport dat in handen is gekomen van entertainmentwebsite Daily Mail onthult een duister en heftig verhaal over acteur Sylvester Stallone (Creed, Guardians of the Galaxy Vol. 2). Stallone zou in 1986 tijdens het draaien van de film Over the Top in Las Vegas samen met zijn bodyguard een minderjarige fan hebben gedwongen tot een trio.



Een 16-jarige fan van Stallone kreeg in 1986 de sleutels van de kamer van Stallone in het voormalige Hilton Hotel, waar de acteur op dat moment verbleef. Ook het meisje verbleef in het Hilton op dat moment, omdat ze daar op vakantie was met haar familie. Uit het rapport blijkt dat Stallone en de tiener daar (vrijwillige) seks hebben gehad met elkaar. Deze vrijpartij liep echter al vrij snel uit de hand.

Gedwongen trio met bodyguard


De tiener claimt namelijk dat de toen 40-jarige Stallone haar daarna vroeg of ze weleens seks had gehad met twee mannen tegelijk. Stallone's bodyguard Michael 'Mike' De Luca (27) had zich namelijk al die tijd schuilgehouden in de badkamer van de suite en kwam daarna tevoorschijn om mee te doen aan de vrijpartij. In het politierapport staat dat het voor de tiener op dat moment voelde alsof ze geen keus meer had.



Na afloop van deze ogenschijnlijk onvrijwillige trio zouden Stallone en zijn bodyguard tegen het vrouwelijke slachtoffer hebben gezegd dat zij niks mag vertellen over deze vrijpartij, omdat beide heren op dat moment gewoon getrouwd waren. Als ze haar mond open zou trekken, dan zouden er gevolgen zijn.

Geen aangifte, wel naar de politie


Een vriend van het meisje zou uiteindelijk de politie hebben ingelicht om advies te vragen. Samen met de politie heeft de onbekende puber destijds ook een rapport opgesteld, zo bevestigd ook oud-politieagent John Samolovitch aan Daily Mail. Uiteindelijk koos het meisje ervoor om niet officieel aangifte te doen tegen de Rocky-acteur en zijn bodyguard, wegens de heftige dreigementen die de acteur had geuit. In het document staat dat het meisje zich 'onmenselijk behandeld' en 'vernederd' voelde door de gebeurtenis.



Een woordvoerder van Stallone laat in een reactie weten aan Daily Mail woedend te zijn over dit bericht. "Dit is echt belachelijk en gewoon vals. Niemand had ooit van dit verhaal gehoord voordat het werd gepubliceerd vandaag". Stallone's woordvoerder ontkent dus in alle toonaarden.

Halfzus
Overigens werd Stallone in 1987, dus een jaar later, alsnog aangeklaagd voor verkrachting. Toni-Ann Filiti, nota bene zijn halfzus, beweerde jarenlang te zijn verkracht en mishandeld door Stallone. Tot een echte rechtszaak kwam het niet. De halfbroer en -zus maakten een deal. Filiti kreeg eenmalig $2 miljoen en Stallone moest haar voor de rest van haar leven ook iedere maand ruim $16.500 overmaken.

NieuwsFilm

meest populair