'Detective Pikachu' vindt in Justice Smith hoofdrolspeler

'Detective Pikachu' vindt in Justice Smith hoofdrolspeler

En grote namen in beeld voor stem Pikachu.

Even geleden werd de live-action Pokemon-film Detective Pikachu al aangekondigd en nu heeft regisseur Rob Letterman, bekend van onder meer Goosebumps uit 2015, ook zijn hoofdrolspeler. Legendary Pictures heeft namelijk Justice Smith overtuigd om de een van de belangrijkste namen te worden op het affiche van de film. Dit meldt Variety.

Het personage dat Smith gaat spelen heeft voorlopig nog geen naam. De acteur is vooral bekend van de Netflix-serie The Get Down en volgend jaar is hij te zien in de blockbuster Jurassic World: Fallen Kingdom. Voor de stem van Detective Pikachu zouden namen als Hugh Jackman, Ryan Reynolds en Mark Wahlberg in beeld zijn.

Op dit moment wordt het script geschreven door Guardians of the Galaxy-screenwriter Nicole Perlman en Gravity Falls-schrijver Alex Hirsch. De film moet de start zijn van een filmreeks rond Detective Pikachu, een nieuw personage en verhaallijn in het Pokemon-universum. Begin volgend jaar starten de opnames, maar een verschijningsdatum is nog niet geprikt. Deze valt ongetwijfeld in 2019.



NieuwsFilm

meest populair