Algemeen

Samuel L. Jackson klaar met opnames 'Glass'

Dat ging snel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:15 in Algemeen
Acteur Samuel L. Jackson is al klaar met zijn aandeel in de opnames van Glass. Die thriller wordt geregisseerd door M. Night Shyamalan en is een vervolg op Split (2016). Dat bleek opmerkelijk genoeg weer een vervolg te zij op Unbreakable (2000).

Daardoor weten we dan ook dat Jackson straks terugkeert als Elijah Price, ofwel Mr. Glass. Na een paar weken aan opnames, is de acteur al klaar. Mocht je nu denken dat zijn rol dan vrij klein wordt, dan kunnen we zeggen dat 't wel mee lijkt te vallen. Op Twitter onthulde Shyamalan dat de opnames nog maar een week duren. Daarmee zijn ze sowieso vrij kort geweest.

In Glass neemt Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) het op tegen David Dunn (Bruce Willis). Achter de schermen blijkt niemand minder dan Elijah Price aan de touwtjes te trekken. Ondanks dat de opnames al bijna afgerond zijn, moeten we nog behoorlijk lang wachten op de release van Glass, die vindt plaats in januari 2019.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

low budget film kan snel gefilmd worden.

Ereptile

Avatar

Low budget film kan ook verassend goed zijn...

Sharky13

Avatar

Lijkt mij wel gaaf. Unbreakable en Split waren beide prima te doen, dus kom maar op met Glass zou ik zeggen :)

McGraig

Avatar

Split was weer een stapje in de juiste richting maar nog lang niet geweldig. Overigens mag er wel een spoiler waarschuwing bij voor degenen die de film nog niet gezien hebben. Hopelijk wordt Glass weer een geniale film. Die hebben we van Shy niet meer gezien sinds Signs

Mav Damian

Avatar

Persoonlijk vind ik Split zijn beste werk. Bon ik kijk er naar uit naar welke richting deze film gaat. Ben benieuwd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair