Christopher Eccleston geeft 'Thor: The Dark World' trap na

Christopher Eccleston geeft 'Thor: The Dark World' trap na

Marvel Studios was niet eerlijk.

Van de zeventien films die tot op heden verschenen in het Marvel Cinematic Universe werd Thor: The Dark World het matigst ontvangen door de filmcritici en ook bij de fans is de film niet enorm geliefd. Ook Christopher Eccleston blijkt met weinig plezier terug te kijken op de superheldenfilm.

In The Dark World uit 2013 van regisseur Alan Taylor speelde Eccleston de rol van de slechterik Malekith. De Britse acteur bekende tegenover Graham Norton op BBC Radio 2 dat hij de film voor het geld heeft gedaan en dat Marvel Studios tegen hem heeft gelogen over zijn rol.

"Niet mijn beste moment, dat mag gezegd worden," aldus Eccleston afgelopen weekend. Het blijkt dat hij vooraf niet wist dat hij tijdens de opnamedagen vele uren moest plaatsnemen in de make-upstoel. "De eerste paar dagen duurde het ongeveer 7 of 8 uur. Ik denk dat het op een zeker moment nog 6 en half uur was. Het was een dag werk voordat er iets gebeurde."

Maar waarom accepteerde hij de rol dan? "Geld. En zo voelde het ook daadwerkelijk," aldus Eccleston tegenover Norton. "Marvel was niet eerlijk tegen mij. Ze hebben nooit aangegeven dat ik zolang met de make-up bezig zou zijn. Dus ja, dat was niet mijn beste moment."

In het verleden gaf Eccleston aan dat hij zeer ontevreden was over het ontbreken van vele scènes over de achtergrond en motieven van zijn personage Malekith. Deze sneuvelden op de montagetafel.



NieuwsFilm

meest populair