Algemeen

Eindelijk wat details over 'Star Wars'-schurk Snoke

En hoe machtig is de First Order?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:25 in Algemeen
Een van de meest mysterieuze personages uit Star Wars: The Last Jedi is Supreme Leader Snoke (Andy Serkis). Toen we hem leerden kennen in The Force Awakens, was hij nog een gigantisch hologram, maar in de film van Rian Johnson krijgen we de echte Snoke te zien. Acteur Andy Serkis ging tegenover Entertainment Weekly in op het personage.

Volgens Serkis heeft Snoke in het verleden gruwelijke dingen meegemaakt, maar die pijn omgezet in woede die hij weer gebruikt om sterker van te worden. Hij ziet zwakte in mensen en maakt daar gebruik van. Als een protegé niet langer nuttig is, dumpt hij die zonder pardon. Wellicht dat zoiets ook met Kylo Ren (Adam Driver) zal gebeuren.

"Zijn training van Kylo Ren heeft niet voor de resultaten gezorgd die hij wil zien," aldus Serkis. "Zijn woede jegens Kylo Ren is daarom gegroeid, omdat hij de zwaktes van anderen niet kan verdragen. Deel van de manipulatie is dat hij Hux tegen hem opzet."

Snoke voelt verder ongelofelijk veel woede jegens de Galactic Republic, die in The Force Awakens een verwoestende klap toegediend kreeg. En nu richt hij zich op de Resistance. "Het ding van Snoke is dat hij extreem krachtig is met de Force, de donkere kant. Hij is ongelofelijk machtig. Maar hij is tegelijk ook erg kwetsbaar en gewond," ging Serkis verder. "Hij heeft geleden en is verwond geraakt. De manier waarop zijn woede zich uit, is een reactie op die verwondingen en dat lijden. De haat die hij voor de Resistance voelt, komt voort uit wat hij persoonlijk heeft meegemaakt."

Tijdens The Last Jedi zal blijken dat de First Order veel machtiger is dan iedereen zich realiseerde. "Ondanks dat Starkiller Base verwoest is en de Resistance de strijd weet aan te gaan, zullen we ontdekken dat de First Order schier oneindige voorraden heeft." Kortom: dat wordt nog interessant op 13 december als de film in première gaat.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Maar als Serkis dit zegt dan gaat dit dus gebeuren.
Hij zal Kylo dumpen. Anders is het gewoon verzonnen.
Ray Park kan ook niet over Darth Maul zeggen dat Maul het type is die graag mensen martelt in de nacht puur voor zijn plezier terwijl daar nooit iets van te zien is,dan is het verzonnen door de acteur.

En dat die Hux tegen hem opzet is ook raar.
Mensen tegen elkaar opzetten doe je als je zelf niks aan de situatie kan doen en dus hoopt dat door opstoken er iets gebeurd. Als 2 van je leiders mot hebben is dat een zwakte binnen je clubje. Klinkt nogal dom van deze Snoke.

Maar als hij dus echt Kylo spuugzat is dan zal Kylo idd wel overlopen naar de good guys.

Robbepost

Avatar

Oneindige voorraden met Death Stars........

Master Of Films

Avatar

[Ophrah mode]And you get a Death Star, and you get a Death Star, and you get a Death Star, and you get a Death Star, and you get a Death Star[/Ophrah mode]

#DeathStarsBijDeVleet #5JaarGarantieDeathStar

Xenolicker

Avatar

Pfff... gelukkig... de Galactic Republic bestaat dus nog. Ik leefde tot nu toe onder de indruk dat er niets meer van ze over was, over buitensporig geweld gesproken! En hij is nog steeds kwaad op ze?

snowkrash

Avatar

Waar haalt die Snoke het geld vandaan, hoe financiert hij het allemaal?

Frietgezicht

Avatar

@ snowkrash, voor wat?
Ik zie die stormtroopers niet op hun vrije dag naar de winkel gaan voor de mooiste tv en denk ook niet dat ze een vakbond hebben of stakingen omdat ze overuren maken en het salaris tekortschiet.
Het beetje geld dat ze nodig hebben krijgen ze vast van die steden die ze bezetten.

Master Of Films

Avatar

snowkrash "Waar haalt die Snoke het geld vandaan, hoe financiert hij het allemaal?"
Belastingen en extra vrijwillige "giften" van anderen buiten de First Order. Verder "kreeg" Snoke de rommel van Galactic Empire en wat Frietgezicht omschrijft. Et voila, je antwoordt.

Xenolicker

Avatar

Snowkrash - Snoke is bevriend met een soort van levende planeet, een planeet met een bewustzijn en slimme trucjes: Ikarokowee. Deze planeet kan, inplaats van wanneer het normaal zou sneeuwen, geld naar beneden laten vallen. Er wordt vaak naar dit geld gerefereerd met de term "Snokecash", of ook wel: "Snowcash".

nieuwslaatste nieuws