Celebrity

Jim Carrey eindelijk van depressies af

Carrey deed na eerdere zware depressies een stap terug en is minder geobsedeerd door zijn carrière.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 19:22 in Celebrity
De normaal zo felle schijnwerpers op acteur Jim Carrey (True Crimes, Mr. Popper's Penguins) zijn de laatste jaren eigenlijk steeds verder gedoofd, maar de acteur lijkt op weg te zijn naar een goede comeback. Én dan vooral qua zijn geestelijke welzijn. Carrey deed na eerdere zware depressies een stap terug en is minder geobsedeerd door zijn carrière, zo onthult hij in een nieuw interview in een Britse krant.

Het mag gerust gezegd worden dat Carrey momenteel door een niet zo prettige fase van zijn leven gaat. Door zijn voormalige schoonfamilie werd de acteur aangeklaagd omdat zij beweerden dat Carrey's ex-vriendin zelfmoord zou hebben gepleegd door het toedoen van de acteur. Maar ook in de jaren negentig, in de jaren dat hij het ene succes naar het andere boekte, had de acteur het moeilijk. Carrey kampt namelijk dikwijls met depressies.

"Op dit moment, ben ik niet depressief. Ik ben jarenlang depressief geweest, maar nu... weet je, als het regent, dan regent het, maar de regen droogt gelukkig vanzelf weer op. Die regenbuien duren nu niet meer zo lang dat ik erin verzuip", vertelt de 55-jarige Carrey openhartig. Overigens betekent dat niet dat de The Grinch-acteur nu weer vrolijk door het leven gaat. "Ik heb zo m'n goede dagen", zegt Carrey nog.

Het gaat dus momenteel weer redelijk (en relatief) goed met acteur. Carrey vertelt ook nog dat hij op dit moment ook veel beter om kan gaan met de druk van het beroemd zijn en dat hij liever de successen in het leven viert, dan zich te blijven focussen op al de ellende uit het verleden.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Je kan merken dat Jim uit de spotlights. De laatste nieuwe film die van hem zag was in The Bad Batch met Aquaman. Daarvoor Kick-Ass 2, Dumb and Dumber To & Anchorman 2 cameo. Nou had begrepen dat hij wel een thriller heeft gemaakt met de regisseur van Miss Violence ergens in Polen. Het schijnt ook in Polen vertoond te zijn.

SunChaser

Avatar

De film Andy en Jim staat nu op Netflix. Misschien de beste film van Jim Carrey

McGraig

Avatar

Zelf vond ik Andy & Jim oervervelend terwijl ik zowel Kaufman als (bij vlagen) Carrey erg leuk vind. Het neuzelt maar een beetje door. Ook Andy Kaufman was niet de vrolijkste. Veel mensen compenseren hun onderhuidse frustraties door de clown uit te hangen. Er zijn maar weinig vrolijke grapjassen

Goku32

Avatar

Het word wel weer eens tijd dat Jim terug komt. Ik vind hem wel een goeie comedy acteur. En het is veel te lang geleden dat we hem weer hebben gezien.

Ed Crane

Avatar

McGraig "Veel mensen compenseren hun onderhuidse frustraties door de clown uit te hangen. Er zijn maar weinig vrolijke grapjassen"

Word.

nieuwslaatste nieuws

meest populair