Jim Carrey eindelijk van depressies af

Jim Carrey eindelijk van depressies af

Carrey deed na eerdere zware depressies een stap terug en is minder geobsedeerd door zijn carrière.

De normaal zo felle schijnwerpers op acteur Jim Carrey (True Crimes, Mr. Popper's Penguins) zijn de laatste jaren eigenlijk steeds verder gedoofd, maar de acteur lijkt op weg te zijn naar een goede comeback. Én dan vooral qua zijn geestelijke welzijn. Carrey deed na eerdere zware depressies een stap terug en is minder geobsedeerd door zijn carrière, zo onthult hij in een nieuw interview in een Britse krant.

Het mag gerust gezegd worden dat Carrey momenteel door een niet zo prettige fase van zijn leven gaat. Door zijn voormalige schoonfamilie werd de acteur aangeklaagd omdat zij beweerden dat Carrey's ex-vriendin zelfmoord zou hebben gepleegd door het toedoen van de acteur. Maar ook in de jaren negentig, in de jaren dat hij het ene succes naar het andere boekte, had de acteur het moeilijk. Carrey kampt namelijk dikwijls met depressies.

"Op dit moment, ben ik niet depressief. Ik ben jarenlang depressief geweest, maar nu... weet je, als het regent, dan regent het, maar de regen droogt gelukkig vanzelf weer op. Die regenbuien duren nu niet meer zo lang dat ik erin verzuip", vertelt de 55-jarige Carrey openhartig. Overigens betekent dat niet dat de The Grinch-acteur nu weer vrolijk door het leven gaat. "Ik heb zo m'n goede dagen", zegt Carrey nog.

Het gaat dus momenteel weer redelijk (en relatief) goed met acteur. Carrey vertelt ook nog dat hij op dit moment ook veel beter om kan gaan met de druk van het beroemd zijn en dat hij liever de successen in het leven viert, dan zich te blijven focussen op al de ellende uit het verleden.



NieuwsFilm

meest populair