Alexander Skarsgård heeft diepe wond in hand na ongeluk op set

Skarsgård heeft behoorlijk pech op de set van zijn nieuwste project.

Op dit moment is acteur Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan, True Blood) een nieuwe film, genaamd The Hummingbird Project, aan het draaien in Montreal, Canada. Gisteren raakte Skarsgård gewond op de set van die aankomende tech-drama prent. Én dat leverde bloederige taferelen op...

Op Instagram deelt Skarsgård een opvallend plaatje waarop te zien is dat hij per ongeluk zijn linkerhandpalm heeft opengehaald met iets scherps. Op het eerste gezicht lijkt de wond misschien niet heel diep, maar men zag reden genoeg op de set om de Zweedse acteur toch maar even voor de zekerheid naar het ziekenhuis te brengen, waar hij vervolgens werd behandeld. De snee bleek namelijk best diep te zijn en moest worden gehecht.

Skarsgård is de verpleegster en dokter die hem hebben geholpen dan ook dankbaar, zo schrijft hij bij de foto van zijn bebloede handpalm op zijn Instagram-pagina. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, meldt de 41-jarige acteur verder niet.


De Big Little Lies-acteur zal vermoedelijk nu wel even uit de running zijn, maar het is niet aannemelijk dat de opnames van The Hummingbird Project nu veel vertraging op gaan lopen door de wond van Skarsgård. In The Hummingbird Project spelen naast Skarsgård ook acteurs als Jesse Eisenberg en Salma Hayek.

NieuwsFilm

meest populair