Algemeen

Zie hoe Korg in 'Thor: Ragnarok' tot leven kwam

De rol van regisseur Taika Waititi.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:42 in Algemeen
Misschien wel het meest opvallende personage in Thor: Ragnarok was de zachtaardige Korg, een rol van regisseur Taika Waititi. Het personage is ondertussen een soort van fan-favorite en hieronder zie je hoe Waititi erbij liep op de set.

Via het Twitter account van fotograaf Jasin Boland is onderstaande afbeelding verschenen. Het is duidelijk een motion capture-rol. Grappig is dat Waititi de foto retweette en daarbij aangaf dat het mocap-pak eigenlijk van Don Cheadle's War Machine is. Bekijk hieronder de afbeelding.


Overigens verscheen er recent ook een personageposter van Korg, een Kronan en een slaaf op de planeet van Sakaar, the Grandmaster. Dit is de rol van Jeff Goldblum. Korg helpt in de film onder meer Chris Hemsworths Thor om van Sakaar te ontsnappen.

De superheldenfilm van Marvel Studios draait nog steeds in de bioscoop en haalde wereldwijd al meer dan $750 miljoen.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blackwolf

Avatar

Die gast heeft een van de betere scènes uit de film helemaal verpest.......

Dukat

Avatar

@Blackwolf: welke dan?

Sunspot

Avatar

Vond het maar een irritant karakter, totaal niet grappig ook, juist het tegenovergestelde, tenenkrommend. Maar dat was veel van de humor ook.

Wel goeie film uiteindelijk, vooral om Chris Hemsworth, hij maakte alles goed.

Mav Damian

Avatar

Ik vond hem juist geweldig. Met elke scene van hem gelachen. Ook de stem vond ik goed.

Goku32

Avatar

Sun spot ik geef je gelijk vond het zwaar iritant in de film. En helemaal niet grappig ook vond ik

benjamin

Avatar

Ik zit toch ook in het kamp dat Korg vooral bijzonder geestig vond.

nieuwslaatste nieuws

meest populair