'World War Z 2' laat nog een tijdje op zich wachten

'World War Z 2' laat nog een tijdje op zich wachten

Er ligt nog altijd geen verhaal.

Het werk aan het vervolg op World War Z gaat erg traag. Regisseur David Fincher heeft laten weten dat hij nog altijd kijkt naar het verhaal van het vervolg. Het zou dus ook nog een tijdje kunnen duren voordat de vervolgfilm in de bioscoop draait.

Tijdens een nieuw interview met Little White Lies laat Fincher weten dat er nog altijd aan het vervolg gewerkt wordt. "We proberen het. Er zijn veel stenen gelegd voor de fundering. Maar we breken het nu nog af en kijken naar de aanwezige mythologie om uit te vogelen waar we heen zouden kunnen."

Die opmerking past bij de eerdere woorden van Fincher over de film. Hij liet al eens weten vooral te willen dat het verhaal klopt, alvorens de productie van start gaat. Dat moet ook wel, om te voorkomen dat het net zo loopt als bij het origineel. De productie daarvan verliep moeizaam en de complete derde akte werd toen opnieuw gefilmd.

Het zal voor fans te hopen zijn dat Fincher wel gebruik maakt van het bronmateriaal van schrijver Max Brooks. Regisseur Mark Forster negeerde dat grotendeels bij de ontwikkeling van zijn film.



NieuwsFilm

meest populair