Meerdere dode helden in 'Avengers 4'

Meerdere dode helden in 'Avengers 4'

Thanos verliest niet.

Vanity Fair heeft flink wat tijd mogen besteden met de cast & crew van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Afgelopen dagen verschenen al enkele details en foto's en nu is er een volgende reeks met quotes geplaatst. In het artikel wordt er onder meer ingegaan op dat er bekende personages dood mogen (of moeten) gaan in de laatstgenoemde Avengers-film.

Anthony Russo, co-regisseur van zowel Avengers: Infinity War als het nog titelloze Avengers 4 (2019), gaf in het gesprek aan dat hij en zijn broer Joe Russo niet betrokken zijn met wat er na de twee films gaat gebeuren, maar ze weten wel dat ze bepaalde verhaallijnen én dus ook personages mogen afronden: "We weten wie we mogen doden, en dat is het zo ongeveer. Ik denk niet dat Marvel ideeën had waar het naar toe zou gaan na 3 en 4. Het is geen eindstation voor alle personages, het is een einde voor sommige personages. Het is dus wat ingewikkeld, aangezien het geen definitief einde is."

Guardians of the Galaxy-kopman James Gunn gelooft dat het tijd is dat Marvel een definitieve punt zet achter sommige helden, om zo aan te tonen dat het MCU meer te bieden heeft: "Ik denk dat het een natuurlijke ontwikkeling is voor de reeks. Je kunt geen films blijven maken die teveel op elkaar lijken. Je kunt niet iedere keer dezelfde steeds weer opnieuw maken. Als Marvel wil overleven, dan moeten ze films maken met personages die iets anders zijn. Ze moeten toestaan dat personages dood gaan."

Acteur Robert Downey Jr. gaf in het interview ook aan hoe hij over Thanos denkt en waarom deze superschurk de Avengers nog wel eens kan gaan nekken: "Het echte onbekende grootse gevaar is Josh Brolin, aangezien hij niet verliest. Thanos verliest niet."

Waarschijnlijk later vandaag zien we Josh Brolins Thanos voor het eerst in actie, in de eerste officiële trailer voor Infinity War. De film verschijnt april volgend jaar. Avengers 4 een exact jaar later.



NieuwsFilm

meest populair