Kevin Spacey niet, Plummer wel in nieuwe trailer 'All the Money in the World'

Razend snelle aanpassing voor de film van Ridley Scott.

Ridley Scott heeft er geen gras over laten groeien. Voor zijn nieuwste All The Money In The World heeft hij de van zijn voetstuk gevallen acteur Kevin Spacey razendsnel vervangen door een andere acteur, Christopher Plummer. De aanvullende opnames zijn afgerond en Sony Pictures heeft een nieuwe trailer gelanceerd. Check deze hieronder! Inclusief een personageposter voor Plummer.

Oorspronkelijk zou Spacey de rol gaan spelen van de grootvader J. Paul Getty. In de onder tussen verwijderde eerdere trailer was Spacey nagenoeg onherkenbaar in de rol. Er werd toen al gesproken over Oscar-kansen. Dit gaat dus niet door. Plummer speelt de rol en is te zien naast namen als Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer en Timothy Hutton. Vanaf 11 januari in de Nederlandse bioscoop.


All the Money in the World gaat over de beruchte Getty-ontvoering welke zich afspeelde in de jaren 70. De film zet Williams in de rol van de wanhopige moeder Gail Harris. Haar zoon John Paul Getty III wordt ontvoerd en de moeder hoopt dat grootvader Jean Paul Getty (Spacey) bereidt is om in te gaan op de eisen van de ontvoerders. Wahlberg speelt de ex-CIA onderhandelaar Fletcher Chase die de partijen moet verenigen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair