Celebrity

Pamela Anderson heeft maar weinig medelijden met slachtoffers Harvey Weinstein

Anderson heeft een uitgesproken mening die nogal tot de nodige ophef leidt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 09:54 in Celebrity
Actrice Pamela Anderson (Baywatch, Scary Movie 3) heeft Amerika weer in rep en roer gebracht met een aantal controversiële uitspraken over de slachtoffers van de van seksuele intimidatie beschuldigde studiobaas Harvey Weinstein. Anderson vertelde in de talkshow Megyn Kelly TODAY dat zij vindt dat de vrouwen zelf ook min of meer schuldig zijn.

"Het was algemeen bekend dat je met sommige producenten en andere mensen in Hollywood beter niet privé kon afspreken", vertelt Anderson aan presentatrice Megyn Kelly. "Je weet heust wel wat je staat te wachten als je alleen naar een hotelkamer toegaat".

Gezond verstand
Anderson heeft in het verleden ook te maken gehad met traumatische ervaringen van seksuele mishandeling, maar probeerde 'ongewenste situaties' zoveel mogelijk te vermijden als piepjonge actrice, zo vertelt ze. "Je moet gewoon je gezonde verstand gebruiken om onprettige situaties met bepaalde producenten te ontwijken", aldus de 50-jarige Anderson.

"Toen ik net begon in Hollywood kreeg ik natuurlijk een hoop verzoeken om intieme audities en dergelijke stupide dingen te doen", vertelt de Baywatch-ster. "Wie stapt er nou weer alleen een hotelkamer binnen als er iemand met slechts een badjas aan je in de deuropening staat op te wachten? Dat doe je toch niet?"

Eisen en aanbiedingen
Interviewster Kelly suggereerde vervolgens dat vele vrouwelijke slachtoffers van Weinstein naar de meetings werden gelokt door hun vertegenwoordigers en vrouwelijke assistenten, maar dat vindt Anderson geen excuus. "Die vrouwen hadden moeten eisen dat er nog iemand mee naar binnen zou gaan, zo simpel is het", zegt Anderson.

Anderson vervolgt haar verhaal met de opmerking dat ze denkt dat heel veel jonge actrices erg naïef zijn over de gevaren van de filmindustrie. "Ik weet dat Hollywood erg verleidelijk is en dat mensen gewoon graag beroemd willen worden", merkt het model op. "Soms denk je dat het veilig is, alleen met een volwassen iemand in een kamer. Je krijgt veel dingen aangeboden, van geld tot huizen en filmrollen, maar ik heb zo nooit mijn succes willen behalen".

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Ze heeft gelijk. het is allemaal mosterd na de maaltijd. Ze zijn allemaal dik binnen en beginnen nu pas te ouwehoeren.
Mijn sympathie hebben ze, incl wijnstein, niet.

benjamin

Avatar

En dan? Als iemand op heterdaad betrapt wordt op diefstal zal die ook niet als "verzachtende omstandigheid" kunnen inroepen dat de eigenaar er niet aan had gedacht de achterdeur op slot te doen. Wat de vrouwen ook hadden moeten doen (want uiteraard is dit gezien de machtspositie van Weinstein iets gecompliceerder dan gewoon eraan te denken iets op slot te doen), de kern van de zaak is het gedrag van Weinstein dat fout zat en dus mag bestraft en afgekeurd worden.

Decepticon

Avatar

Zo, dat is klare taal! Is nu de #metoo discussie ook in één keer afgelopen?

JamesBond

Avatar

Ah, Hollywood's meest irrelevante actrice besluit ook even haar mond open te trekken.

Baba Yaga

Avatar

Ze maakt wel goede punten. no pun intended.

Artificialis

Avatar

Mannen verliezen momenteel hun inkomen, carrière en reputatie omdat een aantal vrouwen dom en naïef zijn geweest. Eerst van alles laten gebeuren en achteraf jammeren dat het te ver is gegaan. Wat een waanzin.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Mannen verliezen momenteel hun inkomen, carrière en reputatie omdat een aantal vrouwen dom en naïef zijn geweest."
Moest dat niet blanke mannen zijn. Of bedoel je toch Zwarte DeugPiet.

benjamin

Avatar

Artificialis "Mannen verliezen momenteel hun inkomen, carrière en reputatie omdat een aantal vrouwen dom en naïef zijn geweest. "
En uiteraard zijn die mannen allemaal onschuldige lammetjes die niks gedaan hebben wat eventueel niet helemaal door de beugel zou kunnen. Wat bezielt jou toch om hier steeds dit soort zaken te gaan verdraaien?

lamoteg

Avatar

Zelfs bij missverkiezingen bij ons word je maar kandidaat als je eens een extraatje in natura geeft aan de organisators! Laat het vooral geen shock zijn maar 90% is er geraakt door omhoog te n@#ken! Sterkte voor de 10% maar dat de rest nu niet moet afkomen, ze wisten waar ze aan begonnen!

nieuwslaatste nieuws

meest populair