Rosario Dawson weer beschikbaar op relatiemarkt

Rosario Dawson weer beschikbaar op relatiemarkt

Haar korte relatie met komiek Eric Andre is inmiddels weer voorbij.

Actrice Rosario Dawson is weer single! Na krap een jaar samen te zijn geweest, heeft Dawson nu haar relatie met komediant Eric Andre verbroken, zo bevestigen insiders aan People.

Dawson bevestigde eerder dit jaar nog haar relatie met de komediant in The Late Show van Stephen Colbert. Dawson vertelde in dat interview met Colbert dat de vlam destijds pas echt bij haar oversloeg toen Andre haar verzorgde terwijl ze in een luier lag na een heftige spoedoperatie aan haar eierstokken.

Velen dachten destijds dat de relatie van Dawson en de grappenmaker een grote grap was, maar Dawson en Andre deden er toen alles aan om te bewijzen dat de twee verliefd waren op elkaar, maar die liefde lijkt nu dus inmiddels te zijn verdwenen. Overigens wilds Dawsons woordvoerder niet reageren op de berichten over de relatiebreuk.

Dawson speelde rollen in films als Percy Jackson and the Lightning Thief (2010) en Sin City: A Dame to Kill For. Ook verleent ze dikwijls haar stem aan allerlei tekenfiguurtjes, zoals in The LEGO Batman Movie (2017). Maar het grote publiek zal haar vooral kennen als de superheldenverpleegster Claire Temple in de populaire Marvel-series op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair