POLL: Welk personage gaat dood in 'Avengers: Infinity War'?

POLL: Welk personage gaat dood in 'Avengers: Infinity War'?

En er gaan op zeker helden of andere personages dood.

Een paar dagen terug knalde de eerste trailer voor Avengers: Infinity War online - het begin van het einde van het Marvel Cinematic Universe. Met de beelden kregen we al wat flitsen te zien van wat al voorspeld wordt: er gaan in de twee aanstaande Avengers-films doden vallen! Uiteraard zeggen de beelden in de Infinity War-trailer nog helemaal niets, maar het lijkt er niet op dat alleen in Avengers 4 helden en andere personages hun lot tegemoet zien. In deze POLL de vraag: wie denk jij dat er als eerste dood gaat?

Er zijn uiteraard tientallen mogelijkheden, aangezien de film bijna alle personages uit het Marvel filmuniversum bevat. De keuzes hieronder zijn vooral gebaseerd op wat we in de trailer zien. Zo zien we hoe Thanos (Josh Brolin) de pas geïntroduceerde held Spider-Man (Tom Holland) plat drukt, lijkt de steen van Vision (Paul Bettany) zijn hoofd te worden verwijderd en lijkt ook Loki (Tom Hiddleston) oog in oog te staan met de superschurk. En dan gaat Iron Man (Robert Downey Jr.) hard knock-out na een stevige klap van 'The Mad Titan'.

Daarnaast staan ook andere grote personages op de nominatielijst. Zo zal Drax (Dave Bautista) de eerste mogelijkheid aangrijpen om het tegen Thanos op te nemen. Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) lijkt door haar verbondenheid aan Vision eveneens kans te maken het loodje te leggen. En dan is het ook denkbaar dat één of meer van de eerste Avengers, zoals Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner) ten prooi valt aan Thanos of zijn hulpjes van de Black Order.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.





NieuwsFilm

meest populair