Poll

POLL: Welk personage gaat dood in 'Avengers: Infinity War'?

En er gaan op zeker helden of andere personages dood.

door Bram de Groot om 23:09 in Poll
Een paar dagen terug knalde de eerste trailer voor Avengers: Infinity War online - het begin van het einde van het Marvel Cinematic Universe. Met de beelden kregen we al wat flitsen te zien van wat al voorspeld wordt: er gaan in de twee aanstaande Avengers-films doden vallen! Uiteraard zeggen de beelden in de Infinity War-trailer nog helemaal niets, maar het lijkt er niet op dat alleen in Avengers 4 helden en andere personages hun lot tegemoet zien. In deze POLL de vraag: wie denk jij dat er als eerste dood gaat?

Er zijn uiteraard tientallen mogelijkheden, aangezien de film bijna alle personages uit het Marvel filmuniversum bevat. De keuzes hieronder zijn vooral gebaseerd op wat we in de trailer zien. Zo zien we hoe Thanos (Josh Brolin) de pas geïntroduceerde held Spider-Man (Tom Holland) plat drukt, lijkt de steen van Vision (Paul Bettany) zijn hoofd te worden verwijderd en lijkt ook Loki (Tom Hiddleston) oog in oog te staan met de superschurk. En dan gaat Iron Man (Robert Downey Jr.) hard knock-out na een stevige klap van 'The Mad Titan'.

Daarnaast staan ook andere grote personages op de nominatielijst. Zo zal Drax (Dave Bautista) de eerste mogelijkheid aangrijpen om het tegen Thanos op te nemen. Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) lijkt door haar verbondenheid aan Vision eveneens kans te maken het loodje te leggen. En dan is het ook denkbaar dat één of meer van de eerste Avengers, zoals Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner) ten prooi valt aan Thanos of zijn hulpjes van de Black Order.

Succes met stemmen!34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Beetje belachelijk deze poll, maar de meeste in de lijst zijn allemaal bevestigd in de 4de Avengers film inclusief Loki. Dus ik verwacht dat de meeste in de 4de Avengers film dood zullen gaan.

Dennisdeman3

Avatar

captain america, vision, hawkeye, black widow for sure

horizon

Avatar

Niemand. Dr.Strange creëert weer een timeloop.

Daanminator

Avatar

Ik hoop op Hawkeye en Drax.

chefry1983

Avatar

Spiderman heeft al een vervolg, dr strange ook. Antman gaat niet dood. Ik denk captain america en iron man want hun contracten houden op

chefry1983

Avatar

Misschien gaat vision wel niet dood. Zonder steen leeft hij gewoon verder als een android zonder krachten

ntt

Avatar

Loki na het overhandigen van de Spacestone ;)

geekalert

Avatar

@horizon dat kan niet want thanos gaat de time-stone van hem stelen ofzo .
vraag me niet hoe

Jan231

Avatar

Ik denk zeker Loki. Zijn verhaallijn is na de laatste Thor ten einde.

Rafael11

Avatar

Denk dat Vision niet dood gaat. Aangezien dat ie een android is en door een computersysteem gemaakt is kan die van zichzelf een back-up maken.

benjamin

Avatar

Waarom is zo'n groot deel van berichtgeving (en speculatie) enkel toegewijd aan of er mensen doodgaan en wie dat dan is? Is dat nu echt het meest essentiële aan deze film geworden?

Robbepost

Avatar

Ik hoop Thor, Captain America, Hawkeye, Falcon, War Machine, Winter Soldier, Vision, Scarlet Whitch. En dan ook Loki, Nebula, Drax en Mantis.
Dat Thanos gewoon echt bruut is met voelbare dreiging en onverslaanbaar lijkt.

Ik weet overigens ook wel dat bovenstaande niet gaat gebeuren.

GreenHornet

Avatar

Ze gaan toch allemaal dood, Dr Strange zal toch terug in de tijd gaan om dingen recht te zetten.

Frietgezicht

Avatar

Ik denk Howard the Duck maar die staat er niet eens bij

shellghost

Avatar

Cap denk ik. Iron Man zal denk ik terug komen in de nieuwe Spider-Man.

Ereptile

Avatar

Loki en Vision hebben het meeste kans. Loki na zijn falen in The Avengers, als hij z'n hachje probeert te redden bij Thanos, en Vision's Mind Stone. Verder denk ik dat er niet veel zullen zijn die in de eerste film sneuvelen.

Artificialis

Avatar

Waarschijnlijk sterft Loki als eerste, Thanos zal niet accepteren dat hij hem heeft gefaald. Dit zullen ze doen om een schokreactie bij het publiek te veroorzaken dat dé originele vijand van de Avengers zo makkelijk door de nieuwe vijand uit de weg wordt geruimd.

Civilian Supreme

Avatar

Heb niet gestemd want er gaat niemand dood. Elke keer doen ze net of er dramatische dingen staan te gebeuren en uiteindelijk gebeurd er vrij weinig.

Goku32

Avatar

Ik denk dat Cap het veld gaat ruimen. En hopelijk nog meer want thanos is geen pussy villian. Er moeten veel doden vallen in dit deel. En niet 1 persoon want dat zou heel gaar zijn.

Prince John

Avatar

@Civilian Supreme
Zeker gaan er slachtoffers vallen, kan niet anders komt het MCU nooit meer geloofwaardig over als alle helden ongeschonden weg komen... Ik hoop dat War Machine dood gaat, maar geloof dat Vision wel eens het loodje zou kunnen leggen en dat Scarlet Witch achterblijft met hun tweeling

benjamin

Avatar

Civilian Supreme "Elke keer doen ze net of er dramatische dingen staan te gebeuren"
Maar is dat niet meer wat het publiek doet - of toch het deel ervan die blijkbaar denkt dat dode superhelden een streefdoel op zich zijn voor één of andere reden - dan wat Marvel doet?

SunChaser

Avatar

Wat doen ze na Phase4
Verder of helemaal een nieuw universum?

5ieb

Avatar

Spider-man zal sterven en terugkeren... Denk dat de rest van het team het loodje gaat leggen in deel 2.

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Beetje belachelijk deze poll, maar de meeste in de lijst zijn allemaal bevestigd in de 4de Avengers film inclusief Loki."
Mee eens. Daarom had ik liever een andere poll gehad , namelijk:
Welk personage blijft leven in 'Avengers: Infinity War'?

Frietgezicht

Avatar

@ Mav Damian, ik denk dat het weinig zegt hoor dat ze bevestigd zijn voor deel 4. Dat kan zijn om ons op het verkeerde spoor te zetten.
Na deel 3 die namen weer weghalen of maybe hebben ze een cameo(flashback)
Het is geen goede tijden slechte tijden waarin de acteurs een maand van tevoren komen vertellen in RTL Boulevard wanneer en hoe ze de serie verlaten.

Civilian Supreme

Avatar

Benjamin
Zou kunnen maar de trailers laten het elke keer dramatischer lijken dan dat het daadwerkelijk wordt.
Bij Civil War bijvoorbeeld werd daar ook heel erg naar gehint door de makers en dat bleek allemaal wel mee te vallen.

benjamin

Avatar

Maar er kunnen natuurlijk meer dingen gebeuren in een film dan gewoon mensen die doodgaan. Vind eigenlijk Civil War misschien wel het beste voorbeeld eigenlijk van een geval waarbij op voorhand doden voorspeld werden terwijl dat in de film zoals we die kregen absoluut niet nodig en zelfs een beetje bizar zou zijn.

Ed Crane

Avatar

Ik vind het eerder bizar dat er géén doden vallen in een film genaamd Civil War. Of dat er geen civil war in voorkomt.

Frietgezicht

Avatar

Civilian Supreme "Zou kunnen maar de trailers laten het elke keer dramatischer lijken dan dat het daadwerkelijk wordt.
Bij Civil War bijvoorbeeld werd daar ook heel erg naar gehint door de makers en dat bleek allemaal wel mee te vallen."


Beetje naïef om na Age of Ultron nog te denken dat een sfeer in trailers nog iets zegt. Vooraf dacht iedereen dat we een duistere badguy te zien kregen die eindelijk voor slachtoffers zou zorgen en we kregen een komiek.
Bij Civil War wisten de meeste wel dat ze ons weer in de maling namen en dat ze dood van War Machine niet in de trailer lieten zien.

En nu lees ik WEER mensen die geen humor zien in deze trailer en lullen over een duistere films. Check de Age of Ultron trailers!!!

Mijn vorige bericht kon ik niet aanpassen door de heerlijke wijziging functie van ft.

ISIM

Avatar

Denk dat zowel Iron man als Cap dood gaan. Ultieme opoffering voor het team. Daarna kunnen ze weer helemaal opnieuw beginnen, nieuwe acteurs die hoe dan ook een verleden met Cap of Iron hebben gehad. Black Widow gaat niet dood en ik ga ervan uit dat Dr Strange niet voor infinty ;) zijn krachten kan gebruiken.

Nebula zou me ook niets verbazen, dat Thanos zeg maar laat zien dat he means busnisses

JIGSAW8

Avatar

iron man, captain america en thor gaan ZOIEZO dood want hun contracten eindigen officieel na Avengers 4.

JIGSAW8

Avatar

WTF filmtotaal spiderman kan ONMOGELIJK dood gaan, want direct na avengers 4 is de 2de Spiderman homecoming film geplant.

NieuwsFilm

meest populair