Video

Trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom' barstensvol dinosauriërs!

De T-Rex, de Baryonyx en een enorme vulkaanuitbarsting.

door Bram de Groot om 16:35 in Video
Na een week met uiteenlopende previews is eindelijk de complete trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom onthuld, uiteraard het vervolg op de kaskraker Jurassic World uit 2015. Bekijk hieronder de beelden uit het vierde vervolg op Steven Spielbergs Jurassic Park uit 1993.

Fallen Kingdom speelt zich enkele jaren na Jurassic World af. In dat deel zorgt de ontsnapping van de Indominus Rex voor een complete chaos en uitbraak van de verschillende dinosauriërs, zoals de T-Rex en de velociraptors. In J.A. Bayona's Fallen Kingdom leidt Bryce Dallas Howards Claire de organisatie 'Dinosaur Protection Group'.

Als Claire erachter komt dat de dino's op het eiland Isla Nublar in gevaar zijn, neemt ze contact op met Chris Pratts Owen Grady. De expeditie die volgt loopt echter volledig mis; iets dat de beelden duidelijk aantonen. De Baryonyx is slechts één van de dino's die ze op hun pad tegenkomen.


Andere rollen in de tweede Jurassic World zijn voor de nieuwkomers Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones en James Cromwell. De oude bekende Jeff Goldblum keert terug als Ian Malcolm en B.D. Wong zien we opnieuw in de rol van de niet zo zuivere Dr. Henry Wu.

Hieronder de officiële synopsis:Jurassic World: Fallen Kingdom moet op 7 juni in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen in première gaan.

38 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Het ziet er prima uit, zoals wel te verwachten viel. De trailer lijkt één grote spoiler maar blijkbaar zit de grootste verrassing er niet in. Bij alle vorige films zagen de dino's er ook geweldig uit en hing de kwaliteit af van de spanningsopbouw. Het is op zich wel vreemd dat men zo'n duur park zou bouwen op een actieve vulkaan. Alhoewel..... Los Angeles is ook gewoon gebouwd op een tijdbom. Rare jongens die Amerikanen. Hoe was Amy Schumer Frietgezicht? Zelf kan ik er niet naar kijken. In Snatch schijn je zelfs een flits van haar memmetjes te zien. Da's dan wel weer interessant

Darthmar

Avatar

Verrassend de twee hoofdpersonen uit Jurassic World die aan het einde van die film aan een relatie beginnen blijken in deel 2 weer uit elkaar zijn. Is dat het enigste wat Hollywood kan verzinnen als het gaat om relaties in vervolgfilms.

eltorro

Avatar

Gaaf, ziet er goed uit!

Jack Shit

Avatar

Tenzij er allerlei stiekeme twists in zitten, is dit een mega spoiler.
Nu onze leading lady fatsoenlijke stappers aan heeft, is Rex helemaal kansloos op de 400 meter.
Hoop op "realistische" actie en serieuze spanning. Dit tempert die verwachtingen weer wat helaas.
Off-topic, het moment dat Amy Schumer aantrekkelijk wordt, is het tijd om te stoppen met drinken.

Ereptile

Avatar

Toffe trailer! Maar inderdaad, deze trailer heeft wel redelijk wat spoilers er in zitten! Was al even blij dat ze een Carnotaurus er in hadden voordat Rexy het te pakken kreeg ... Het eind van deze trailer.... Ik kreeg medelijden met die dieren. Maar natuurlijk ga ik deze in de bios zien!

Banned

Avatar

Denk dat het wel meevalt met de spoilers. Dit zijn vooral beelden uit de eerste helft van de film, gezien Owen in alle tumelt vermist lijkt te raken en waarschijnlijk zal moeten overleven in de rest van de film. Het verhaal trekt me wel nog niet. Waarom zouden mensen dino’s redden van een eiland dat hun dreigt uit te roeien? Leuk concept maar niet logisch, hopelijk vind de film een goeie reden om dit uit te leggen.

ferryb86

Avatar

Ziet er prima uit, ik vermoed dat dit idd de eerste helft van de film zal zijn. Goldblum zegt het al: life always finds a way. Daarna zie je dinosaurussen van een klif vallen in het water. Ik denk dat daarmee de dinosauriërs in ons leven gaan komen en dat de premise is voor de film of verdere films. Er is simpelweg geen eiland meer waar ze de dinosauriërs kwijt kunnen Smiley face

5ieb

Avatar

Damn, deze trailer had ik niet moeten zien.... :(

Zag er zeker mooi uit, maar wat een spoilers zeg. Why?

dondeestagb

Avatar

Ziet er gelikt uit, maar ik denk dat deze trailer er ook goed uitzag als ze wat minder lieten zien.

aspers

Avatar

Doet mij in elk geval naar meer verlangen! Het moge duidelijk zijn dat dé verrassing nog moet komen. De hele film kan niet draaien om 'we moeten rennen voor de vulkaan'.

Master Of Films

Avatar

Beetje bizar om te zeggen dat het een toffe trailer dat vol met spoilers staat, al is het de 1e helft van de film. Nope, dat gaat bij niet samen. Je moet de highlights laten zien zoals de Star Wars trailers dat deden. Shit trailer. Ik hoop dat Uni een betere maakt. De Superbowl is daar wel een geschikte periode voor.

Frietgezicht

Avatar

@ McCraig, Amy was top. Ik zou wel een broodje schumesaurus lusten.Beetje matige trailer maar hoop idd maar dat dit vooral scenes uit het begin zijn.

Weer die bal,weer de last moment T-Rex(die niemand ziet en hoort aankomen?) redding uit JP, Goldblum komt dus duidelijk en helaas het eiland niet eens op en de ongeloofwaardigheid lijkt ook elke keer toe te nemen.

Als ik Pratt zo zien rennen tussen Dino’s en een vulkaan uitbarsting in krijg ik toch Fast & Furious ideeen waarin het per film gekker wordt.


Ben benieuwd of onze Aziatische badguy nog een rol heeft. Ze hebben veel opgezet in het vorige deel waar je niks van ziet meer.

Skihvo

Avatar

Goeie trailer! Ik heb nog geen hybride dino's gezien. Zullen ze die bewaren?

JIGSAW8

Avatar

Ziet er enorm stoer uit en geweldig leuk, maar het verhaal stelt me echt teleur....

Nosisters

Avatar

Er is allang gemeld dat het redden van de dino's niet eens de helft van de film zal innemen. Calm your tits, er is veel meer te zien.

MisterMarvel

Avatar

Oke mooie trailer en ga deze ook zeker wel in de bioscoop kijken maar ben toch een beetje teleurgesteld. Helemaal gehyped naar vandaag en dan is het een mwah trailer. Veel spoilers en een heel erg plat verhaal op basis van de trailer.

Krijg een beetje het JP II idee hierbij en dat vond ik nou niet echt een top deel. Hopelijk word ik in de bioscoop aangenaam verrast.

benjamin

Avatar

Het zit inderdaad vol dino's maar toch ook niet meer dan dat. Echt interessant vind ik het er voorlopig niet uitzien.

Nature

Avatar

Weer meer van het zelfde.

Goov25

Avatar

Een Roland Emmerich film met dino's. Niet bepaald onder de indruk.

Beau

Avatar

Trevorrow heeft op Twitter bevestigd dat de beelden uit de trailer uit de eerste 57 minuten van de film komen.

Ed Crane

Avatar

Voor Jurassic World had men veel naar de eerste Jurassic Park gekeken, dus zal me niks verbazen als men voor Fallen Kingdom naar The Lost World heeft gekeken en dat het tweede deel van de film gewoon een grotere, langere versie zal zijn van dat stuk op het vaste land. Met andere woorden: dat men er in Fallen Kingdom toch in slaagt veel dino's van het eiland te krijgen en dat die dan massaal losbreken op het vaste land.Frietgezicht "Als ik Pratt zo zien rennen tussen Dino’s en een vulkaan uitbarsting in krijg ik toch Fast & Furious ideeen waarin het per film gekker wordt."


Precies, alsof iemand die door een enorme wolk vulkaanas wordt opgeslokt het kan overleven.

RookieBastiaan

Avatar

Wat ik zie is een "The Lost World" all over again maar dan met een vulkaan erbij...(neem als plot wat InGen huurlingen die de dino's van het eiland moeten halen en dan is het helemaal af! )

Artificialis

Avatar

Verschrikkelijk, dit ziet er niet uit. Waar is het realisme van het eerste deel gebleven? In het eerste deel waren dit monsters waar je koste wat het kost bij uit de buurt moest blijven. Het lijkt nu dinotopia wel..

Frietgezicht

Avatar

@ Crane,precies,en 'dan nog' moet die dus van die klif springen of iets in die richting om het te overleven dus de ongeloofwaardigheid gaat verder.

Dat hij niet in de bal zit is ook raar.
Komt een beetje over als er zijn maar 2 stoelen dus er kunnen maar 2 mensen in.
Hij kiest dus om buiten de bal oog in oog te staan met een dino in plaats van over die rooie fury heen te liggen of desnoods tussen ze in.
Als er een auto hier staat met 5 zitplekken en 5 mensen erin en er loopt een dino buiten spring je er toch ook bij.

Ed Crane

Avatar

Ja, wat ze van het tweede deel van de film achterhouden is ongetwijfeld dat Vin Diesel naar het eiland wordt gestuurd om hen te redden.

(The Rock bleek al te druk bezig ver weg ergens in een stad met een enorme gorilla, wolf en krokodil)

ntt

Avatar

Eigenlijk jammer! had toch Stiekem gehoopt, dat dit een toppertje zou worden :(

Frietgezicht

Avatar

Tyrese heeft ook wel de tijd tegenwoordig om te komen helpen.
Over een donkere kerel gesproken,zit die Bishop/Untouchables kerel(ff naam kwijt) er niet in? Goede acteur die weinig te doen kreeg in deel 1.

Maar als het qua ongeloofwaardigheid elke keer een stapje verder gaat zoals F&F zie ik ze nog echt dinoriders worden ook waar ik bij de vorige film al mensen over gehoord heb. Het is helaas niet eens zo ver weg meer.
Ik hoop wel dat je ongelijk krijgt wat betreft dino's die uitbreken op het vaste land.

Goku32

Avatar

1 ding waar ik gewoon blij van word en deze film zoeizo gaat redden. Dat is de terug x van Jeff goldblum echt geweldig kan nu niet meer wachten tot die uit komt.

Goku32

Avatar

Zo heb de trailer gecheckt en ik moet zeggen het ziet er allemaal wel spectaculair uit. Alleen zie ook weer vage dingen terug zoals blue zijn terug x na 7 jaar, en blijkbaar herkend hij die dude nog. dat is wel vaag, en ik vraag me af waar ze die dino.s heen brengen. Want als ze naar het vaste land worden gebracht zou dat wel gaar zijjn. Want we hebben zoeits al gezien met de Trex

Frietgezicht

Avatar

@ Goku32,ik hoop dat je 1ste bericht sarcasme is maar ik ben bang van niet..

Civilian Supreme

Avatar

Nog niet echt spectaculair maar met deze regisseur verwacht ik toch wel een goede film. Ik denk en hoop dat ze een hoop niet laten zien tot aan de release.

Robbepost

Avatar

Hmmmm ik vind het maar matig. Wel mooie CGI maar verder niks speciaals vooralsnog.

Goku32

Avatar

Hahahahh Frietgezicht het eerste bericht was een grap. Want Jeff heeft waarschijnlijk niet eens een grote rol in deze film. Maar als ik deze trailer zo zie word ik niet warm of zo. Het ziet er allemaal super gelikt uit en zo. Maar ik zie toch weer vage dingen die niet waarschijnlijk zijn. Net als in deel 1 van world. En deel 3 van Jurrasic park vage shit allemaal

Noortje World

Avatar

Gave trailer ! Check ✅
Supermooie CGI ( kan infinity war nog wat van leren ) ✅
Nieuwe dinosauriërs ✅
Jeff Goldblum ✅
Animatronics are back ✅

This is gomna be awesome. Life ....finds....a .....way...

NieuwsFilm

meest populair