Trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom' barstensvol dinosauriërs!

Trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom' barstensvol dinosauriërs!

De T-Rex, de Baryonyx en een enorme vulkaanuitbarsting.

Na een week met uiteenlopende previews is eindelijk de complete trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom onthuld, uiteraard het vervolg op de kaskraker Jurassic World uit 2015. Bekijk hieronder de beelden uit het vierde vervolg op Steven Spielbergs Jurassic Park uit 1993.

Fallen Kingdom speelt zich enkele jaren na Jurassic World af. In dat deel zorgt de ontsnapping van de Indominus Rex voor een complete chaos en uitbraak van de verschillende dinosauriërs, zoals de T-Rex en de velociraptors. In J.A. Bayona's Fallen Kingdom leidt Bryce Dallas Howards Claire de organisatie 'Dinosaur Protection Group'.

Als Claire erachter komt dat de dino's op het eiland Isla Nublar in gevaar zijn, neemt ze contact op met Chris Pratts Owen Grady. De expeditie die volgt loopt echter volledig mis; iets dat de beelden duidelijk aantonen. De Baryonyx is slechts één van de dino's die ze op hun pad tegenkomen.


Andere rollen in de tweede Jurassic World zijn voor de nieuwkomers Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones en James Cromwell. De oude bekende Jeff Goldblum keert terug als Ian Malcolm en B.D. Wong zien we opnieuw in de rol van de niet zo zuivere Dr. Henry Wu.

Hieronder de officiële synopsis:



Jurassic World: Fallen Kingdom moet op 7 juni in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen in première gaan.

NieuwsFilm

meest populair