Algemeen

Supreme Leader Snoke is machtiger dan Palpatine en Darth Vader

Andy Serkis over zijn wel heel schurkachtige personage.

door Jim Pedd om 10:16 in Algemeen
Andy Serkis mag eindelijk wat vertellen over zijn personage, Supreme Leader Snoke, in Star Wars: The Last Jedi. De acteur liet al eens weten dat zijn schurk zeer machtig is en nergens voor terugdeinst, maar ook geen Sith is. In een nieuw interview vertelt Serkis dat Snoke krachtiger is dan al die schurken die we tot nu toe zagen.

"Er zit een kwetsbaarheid en een zekere beschadiging aan Snoke," begon Serkis het interview. "Zijn gezicht zit vol deuken, hij heeft littekens op zijn mond en een vervormd lichaam. Maar zonder teveel weg te geven: hij is krachtig. Hij verkeert aan de duistere kant van de kracht. Hij is de leider van de First Order, maar heeft zijn eigen plannen. Hij is een wrede manipulator."

Hoe ver dat gaat wordt duidelijk uit de volgende opmerking van Serkis. De vraag is of Snoke krachtiger is dan Darth Vader en Emperor Palpatine. "Oh zonder twijfel," aldus de acteur. "Hij heeft grenzeloze hulpbronnen, laten we het maar zo zeggen." Hoe grenzeloos zagen we al in zekere zin, toen in The Force Awakens een complete planeet omgebouwd bleek te zijn tot een massavernietigingswapen.

Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december in de bioscoop.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Tja, lichamelijk maakt 'ie niet veel indruk, het lijkt eigenlijk een verschrompeld oud mannetje. Of zit Snoke teveel aan de... ? (rijmen mag). Ik vind generaal Hux misschien nog het wel het meest dreigend van de slechterikken.

benjamin

Avatar

Ik zou wel eens een film willen zien waarbij ze een nieuw personage proberen te promoten als veel minder machtig dan wat we al gezien hebben.

Frietgezicht

Avatar

Xenolikker "Tja, lichamelijk maakt 'ie niet veel indruk, het lijkt eigenlijk een verschrompeld oud mannetje. Of zit Snoke teveel aan de... ? (rijmen mag)."


Wat rijmt er dan op mannetje?

thealexander

Avatar

Bweuh, wat een slap verhaal.
Disney: "Nieuwe villain is sterker en machtiger dan ooit!!!"
Ik: "Ja maar, hoe dan, waar vandaan dan? Voorheen was Palpatine de machtigste die alles wist en alles zo perfect gepland had... waar de neuk komt dan opeens Snoke vandaan "die zoveel machtiger is en onbegrensde vermogens heeft"...

Beetje hetzelfde wat ik had met Dragon Ball Z als teenager....
Aanvankelijk: Oeh vet Vegeta is veel sterker dan Goku... (eeuw later) Oeh vet Freeza is de sterkste in het universum... (eeuw later) Oh nee, Trunks... Oh nee androids... oh nee Cell... Oh nee Majin Buu... etc etc etc

Jammer dit, geeft maar weer voor mij aan dat Disney langzaam Star Wars kapot aan het maken is. Hebben ze super toffe villains waarvan de karakter over 6 films zijn opgebouwd en de hele wereld kent... en Disney gooit het overboord en komt uit het niets met een Villain die nog "zoveel sterker en meer evil is"... tja,... Episode 10, 11 en 12 zijn ook al aangekondigd dacht ik dus zal me niks verbazen als we over 10 jaar horen:
"Supreme leader Snoke? Ow... dat was maar een watje... Weet je wie pas echt evil en machtig is? Generaal Hoxepoxeflox, hij is de nieuwe leider van de supreme Uber evil empire order blablabla...

Had Disney nou maar de verhalen van Lucas aangehouden...

Xenolicker

Avatar

Frietgezicht - Nee, nee! Het moet op Snoke rijmen!

Chrischzz

Avatar

Totale wild guess..:

Gaat Disney ook officieel de Aarde gaat toevoegen aan het SW universum?

Steve-O

Avatar

Is het niet wat om spoilers in het artikel te houden? In plaats van in de titel van het artikel... Zou zeer op prijs gesteld worden.

GreenHornet

Avatar

misschien gaan we Leia met een Lightsaber zien

Sunspot

Avatar

Gaat wat Sith betreft niet om 'power' per se, maar om 'coolness' wat mij betreft.

benjamin

Avatar

thealexander "Jammer dit, geeft maar weer voor mij aan dat Disney langzaam Star Wars kapot aan het maken is. Hebben ze super toffe villains waarvan de karakter over 6 films zijn opgebouwd en de hele wereld kent... en Disney gooit het overboord "
Was het dan zo veel beter geweest als ze gewoon de oude bestaande villains nog eens gerecycleerd hadden in plaats van iets nieuws bedacht te hebben?

JIGSAW8

Avatar

Of zit Snoke teveel aan de coke?

nieuwslaatste nieuws

meest populair