Teaser 'The New Mutants' hint naar The Demon Bear

Teaser 'The New Mutants' hint naar The Demon Bear

De X-Men horrorfilm.

Even geleden zag je al de teaser trailer voor The New Mutants, de eerste van de drie X-Men films die in 2018 op het witte doek verschijnen. In de film van regisseur Josh Boone zien we enkel nieuwe personages. Een nieuwe teaser wijst op de komst van The Demon Bear.

Met The New Mutants introduceert 20th Century Fox opnieuw een nieuw genre in het X-Men universum. Deadpool was verleden jaar de eerste R-rated film in de reeks en Logan deed het dit jaar dunnetjes over, maar was ook een soort van grauwe western. Boone's The New Mutants wordt een spookhuis-horrorfilm, echter niet R-rated.

Hieronder de teaser die verwijst naar een gebeurtenis in de comics. De 10 seconden durende beelden lijken te wijzen op de confrontatie tussen Blu Hunts Danielle Moonstar / Mirage en een demonische beer. Deze heeft daarvoor haar ouders vermoord en ook Mirage komt er niet goed vanaf.


In The New Mutants zien we een groep jonge mutanten die pas net met hun superkrachten in aanraking zijn gekomen. Ze hebben nog geen controle over hun bijzondere mogelijkheden en daarom zitten ze in hechtenis. En dit niet alleen om de mensen buiten te beschermen, maar ook omdat de mutanten een vreemd en ontvlambaar groepje is.

Er zijn rollen voor onder meer Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik), Maisie Williams (Rahne Sinclair / Wolfsbane), Henry Zaga (Sunspot / Roberto da Costa), Charlie Heaton (Sam Guthrie / Cannonball), Blu Hunt (Danielle Moonstar / Mirage) en Alice Braga als Dr. Cecilia Reyes. Vanaf 12 april in de Nederlandse bioscoopzalen.


Onderstaande teasers verschenen eerder via het officiële Twitter-kanaal van de X-Men spin-off:






NieuwsFilm

meest populair