Grotere bedreigingen dan dino's in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Grotere bedreigingen dan dino's in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Vrijdag de trailer!

Gisteren verschenen de previews voor de volledige trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom. Die beelden maakten duidelijk dat er meer op het spel staat dan een of meer ontsnapte dinosauriërs. De grote bedreiging lijkt namelijk een enorme vulkaanuitbarsting, iets dat al geruime tijd in verband werd gebracht met de vijfde Jurassic Park-film.

Dat een vulkaanuitbarsting een grote rol zou gaan spelen, werd eerder onthuld via foto's van speelgoed. Deze wisten NBC Universal en Ten Four Creative snel offline te krijgen. Via Screen Rant wordt duidelijk dat onder meer Chris Pratts Owen te maken krijgt met de zogenoemde "stratovulkaan", een vulkaan die met explosies tot uitbarsting komt door de enorme druk die ontstaat in magmakamer. De rotsblokken die rond vliegen kunnen zo groot als een bus worden. Iets dat we al zo'n beetje zagen in de teasers:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Ondanks dat een dergelijke uitbarsting een evacuatie van de mensen van Isla Nubla erg lastig zou maken, lijkt de tweede teaser te hinten dat er wel degelijk dinosauriërs verplaatst worden. Owen en Bryce Dallas Howards Claire zien namelijk de T-Rex in een trailer liggen.

Bekijk de afbeelding
Daarnaast lijkt het erop dat er ook zeer moordlustige dino's rondlopen die het gemunt hebben op rondlopend wild, zoals Owen, Claire en een nieuwkomer, gespeeld door Justice Smith.

Bekijk de afbeelding
Eerder beschreef Pratt de film als "enger, duisterder en onverwacht" en de situatie die wordt geschetst in de eerste beelden lijken dit ook waar te gaan maken. Vrijdagochtend kun je de complete trailer op FilmTotaal verwachten; aankomende zomer verschijnt de film van J.A. Bayona in de bios. Hieronder nogmaals die twee teasers!




Hieronder ook nog een derde nieuwe teaser, waarin de T-Rex ontwaakt:



NieuwsFilm

meest populair