Daisy Ridley staat toch open voor meer 'Star Wars' na 'Episode IX'

Daisy Ridley staat toch open voor meer 'Star Wars' na 'Episode IX'

En er is een nieuwe Chinese trailer.

Er is een Chinese trailer vrijgegeven voor Star Wars: The Last Jedi. Die toont in eerste instantie een boel beelden van The Force Awakens, om vervolgens over te gaan op het vervolg van regisseur Rian Johnson. Naast die trailer, komt actrice en hoofdrolspeelster Daisy Ridley terug op eerdere woorden.


Dan is er nog een opmerking van Daisy Ridley. Zij vertelde kortgeleden dat haar werk als Rey klaar is als Episode IX gemaakt is. Maar op die woorden komt ze nu terug. Ze bedoelde het heel anders. Tegenover de BBC legt ze uit wat ze bedoelde:

"Toen ik tekende, tekende ik voor drie films en dat is hoe ik me voorstel dat het verhaal eindigt. Ik denk dat iedereen dacht dat ik daarmee bedoelde dat ik dan helemaal niks nieuws meer wil maken. Maar dat is niet zo, want dit is echt fantastisch," lichtte Ridley haar opmerkingen toe.

Ze staat dus gewoon open voor meer films in de franchise. De vraag is of die er wel komen: Rian Johnson werkt immers aan een nieuwe trilogie, die zich afspeelt in een andere uithoek van het sterrenstelsel. Vanaf 13 december draait The Last Jedi in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair