Algemeen

Eerste brute poster 'Venom' met Tom Hardy!

We krijgen dus wel de uitgesproken Venom.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:10 in Algemeen
Ondanks dat we laatst een foto plaatsten van Tom Hardy in een outfit welke mogelijk wees op een meer behouden versie van zijn Marvel-personage Venom, lijkt Sony Pictures toch te gaan voor de meer uitgesproken variant van de symbioot. Via een promotionele poster voor Venom krijgen we namelijk een eerste blik op het personage, zij het nog sterk visueel.

Onderstaande poster is door Sony Pictures opgehangen voor de Spider-Man spin-off. De poster werd door iemand van Collider gespot tijdens CCXP (Comic Con Experience) in São Paulo. Het zou dus zomaar kunnen dat de film daar enige promotie krijgt, ondanks dat de opnames nog in volle gang zijn. Krijgen we al een eerste officiële blik op Hardy in zijn Venom-pak?


De Spider-Man spin-off is de eerste film in Sony's Marvel Universe (SMU) en de regie van Venom ligt in handen van Ruben Fleischer. Er zijn aanvullende rollen voor namen als Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze. Venom staat gepland voor 5 oktober 2018.28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Gelukkig de 'traditionele' Venom!

McGraig

Avatar

Het zal me benieuwen. Tom Hardy is sowieso bijna altijd goed; zelfs in de overgewaardeerde neuzelfilms van Nolan. En bij Venom hoort natuurlijk R rated. Niet voor niets dat een van de vetste, bruutste metalbands zich naar het personage vernoemd heeft.

GreenHornet

Avatar

de foto was een pak voor stunts mee te doen, dat was allang ontkracht dat hij Agent Venom ging spelen.

Sand

Avatar

Ik wacht toch nog even af.. kan zijn dat dit gewoon zijn logo is, dat boezemt schrik in voor zijn tegenstanders ofzo, en dat hij zelf maar een "gewone" mens is met masker.. ik hoop dat natuurlijk van niet.. :)

nooffencetaken

Avatar

McGraig " zelfs in de overgewaardeerde neuzelfilms van Nolan. "


Pardon DOE NORMAAL!!

Master Of Films

Avatar

Dit zegt mij nog steeds geen ruk! Ik wacht nog steeds af of het nou Agent Vemon is met een stunt harnas.

nooffencetaken "Pardon DOE NORMAAL!!"

FYI: wellicht een (te) gevoelige verklaring, maar McGraig is autistisch (bron: McGraig)

Echter ik zou MoF niet zijn als ik beweer dat er enigzins wel waarheid verschuilt in het de woorden "overgewaardeerde neuzelfilms". ;)

nooffencetaken

Avatar

Tnks for the backup guys @Xeno & Friet.

MoF eat shit and die, je stelt me telleur

Robbepost

Avatar

Prince John is frietgezicht....... wat een geniaal plot!
Thanks nooffencetaken dit had ik zelf nooit bedacht. En +1 trouwens :)

Master Of Films

Avatar

nooffencetaken "MoF eat shit and die, je stelt me telleur"
Ah, zo ken ik je weer schat. :)

Toegeven ik heb wel iets teveel Nolan films onder de noemer "overgewaardeerde neuzelfilms" geplaatst. Ik kan niet alles onder de tapijt vegen..............[krabbelt terug].

Beste Nolan film is en blijft voor mij: The Prestige. Een meesterlijke Nolan film zonder Tom Hardy, maar wel met een meesterlijke David Bowie :)

McGraig

Avatar

Nolan heeft een paar goede films gemaakt : Following, Memento, The Prestige, The Dark Knight, Deception. Maar het zijn niet van die meesterwerken zoals weleens beweerd wordt. Interstellar en Dunkirk waren gewoon kut. Insomnia aardig. Overgewaardeerde regisseur dus.

nooffencetaken

Avatar

Master of Films " Ah, zo ken ik je weer schat. :) "

No worry's hun. Zolang ik leef en over internet beschik zal ik scheentjes blijven trappen.

En vind het fijn om te zien dat je terug krabbelt.

nooffencetaken

Avatar

Ow ja en McGraig: Ze zeggen wel eens "over smaak valt niet te twisten" Maar met een 8,6 en meer dan 1,1 miljoen stemmen op IMDB kan ik wel zeggen dat Interstellar NIET gewoon kut zijn. Maar dat jouw film smaak gewoon KUT is.

Vergeef me voor mijn vuurspugerij. Mijn fietssleutel is net afgebroken en zit in haat en verdoemenis modes.

Master Of Films

Avatar

Fietssleutels. Het zou verboden moeten worden. Vooral als ze afbreken, dan ben je nog verder van huis, of verder van een andere bestemming.

nooffencetaken "En vind het fijn om te zien dat je terug krabbelt."
[dramaqueen modus]Onder de druk van publieke opinie, I might add[/dramaqueen modus]

Vreemd dat McGraig niks negatief zegt over The Dark Knight Rises, anders kan Ed Crane zo een slaapkamersessie gaan houden met McGraig.

Frietgezicht

Avatar

@ Robbepost,huh,wat? Prince John is Frietgezicht? Waar zegt die wat behalve +1? Waar zie ik dat? En waar ben ik wakker geworden zojuist? Kan iemand de kelder opendoen?@ Sand, Andy Serkis heeft toch al aangegeven dat Tom Hardy motion capture doet dus dan is het wel duidelijk dat hij de Venom zal zijn die wij kennen en niet een agent pak aan heeft.

Frietgezicht

Avatar

Oh ik zie het nu. Hij hoort John te bedanken en hij bedankt mij. Aardige twist ja,die had Shylamjam niet kunnen bedenken.

McGraig

Avatar

Trek het je niet persoonlijk aan nooffencetaken. Doe je naam eer aan. In een wereld waar Trump president is, partijen als de PVV floreren en Nolan gezien wordt als meesterregisseur trek ik me weinig aan van wat de massa vindt. Daarentegen wel van mijn eigen mening. De pretenties van Insterstellar gaan nergens over. Hij zit bomvol met fouten. Dat is niet erg bij films als Star Wars en Trek waarbij niet gepretendeerd wordt dat het realiteit zou kunnen zijn maar wel bij een draak van een film waarbij hoog van de toren geblazen wordt. De man is geen Kubrick al denken veel mensen van wel

-BalKan82-

Avatar

Hopelijk krijgen we de Venom te zien zoals wij hem kennen en geen aangepaste versie.

Steve-O

Avatar

Ben hier erg benieuwd naar, logo ziet er goed uit. Hopelijk hebben ze een beetje een stevig budget om de mo-cap Venom geloofwaardig neer te zetten. Ik twijfel niet aan de performances.

ThomasOMalley

Avatar

@McGraig
Voor iemand die het werk van een regisseur o.a. "overgewaardeerde neuzelfilms" noemt, heb je verdacht veel van 'm gezien (en je bent er in het geval van Dunkirk als ik me niet vergis zelfs voor naar de bioscoop geweest).

Master Of Films

Avatar

Lijkt mij logisch, je moet toch met de massa mee kunnen praten.

McGraig

Avatar

Hap hap :). Als ik een film, band of boek goed vind boeit het me echt niet wat een ander er van vindt. Het is ook wel grappig om mensen een beetje op de kast te jagen over Nolan. Er wordt zo hysterisch gedaan over de man. Overigens on-topic. Venom is een erg interessant personage. Ik hoop dat ze er wat moois van maken

Sunspot

Avatar

Laatst Duinkerk gezien, had meer verwacht.

WAs goed, vooral het eerste half uur, spannend, maar daarna werd het wat minder, had meer verwacht.

The Prestige was leuk, had die film ook snel door.

Beste van hem is The Dark Knight.

Xenolicker

Avatar

Het zou fantastisch zijn wanneer we straks Hardy's gelaatstrekken in Venom kunnen herkennen. Sony heeft wat zoiets betreft al wat goeds laten zien in The Amazing Spiderman met de hagedis. Ook hebben ze in Underworld en Resident Evil films laten zien met een beperkt budget toch goede "monsterachtige" CGI te kunnen maken.

Goku32

Avatar

Robbepost waar baseer je dat op. Want ik zag laast een poster, daar zag Venom er totaal anders uit als een soldaat of zoiets. Dus hopelijk heb je gelijk met de traditionele Venom

Ed Crane

Avatar

Klopt, The Dark Knight Rises is inderdaad een shitfilm.

nieuwslaatste nieuws

meest populair