Ryan Reynolds wordt 'Detective Pikachu'

De 'Deadpool' acteur moet ze allemaal vangen!

Ryan Reynolds gaat ze allemaal vangen. Hij heeft getekend voor de titelrol in de allereerste Pokemon-speelfilm, Detective Pikachu. Rob Letterman, de regisseur van Goosebumps en Gulliver's Travels, start de opnames in Londen in januari 2018. Ryan Reynolds voegt zich bij onder andere Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Kathryn Newton.

Het verhaal in het script van Nicole Perlman en Alex Hirsch begint als de vader van het personage van Justice Smith wordt gekidnapt, waardoor de tiener moet samenwerken met detective Pikachu om hem te vinden. Kathryn Newton speelt een mondige journaliste die hen op hun avontuur helpt.

Pokemon zijn schattige maar krachtige monsters die het tegen elkaar opnemen in toernooien en daarvoor gevonden en getraind worden door spelers van de spellenreeks waar kaarten, tv-series en films op gebaseerd zijn. Pikachu is een soort Pokemon, en Detective Pikachu is weer een specifiek soort Pikachu, een naar eigen zeggen onderzoeker die goed is in het vinden van dingen. Ryan Reynolds gaat hem spelen met behulp van motion capture-technologie.

NieuwsFilm

meest populair