Algemeen

Ryan Reynolds wordt 'Detective Pikachu'

De 'Deadpool' acteur moet ze allemaal vangen!

door Kaj van Zoelen om 08:08 in Algemeen
Ryan Reynolds gaat ze allemaal vangen. Hij heeft getekend voor de titelrol in de allereerste Pokemon-speelfilm, Detective Pikachu. Rob Letterman, de regisseur van Goosebumps en Gulliver's Travels, start de opnames in Londen in januari 2018. Ryan Reynolds voegt zich bij onder andere Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Kathryn Newton.

Het verhaal in het script van Nicole Perlman en Alex Hirsch begint als de vader van het personage van Justice Smith wordt gekidnapt, waardoor de tiener moet samenwerken met detective Pikachu om hem te vinden. Kathryn Newton speelt een mondige journaliste die hen op hun avontuur helpt.

Pokemon zijn schattige maar krachtige monsters die het tegen elkaar opnemen in toernooien en daarvoor gevonden en getraind worden door spelers van de spellenreeks waar kaarten, tv-series en films op gebaseerd zijn. Pikachu is een soort Pokemon, en Detective Pikachu is weer een specifiek soort Pikachu, een naar eigen zeggen onderzoeker die goed is in het vinden van dingen. Ryan Reynolds gaat hem spelen met behulp van motion capture-technologie.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

FT "Pokemon zijn schattige maar krachtige monsters die het tegen elkaar opnemen in toernooien en daarvoor gevonden en getraind worden door spelers van de spellenreeks waar kaarten, tv-series en films op gebaseerd zijn. Pikachu is een soort Pokemon "
WTF is dit voor zin gek. En Pikachu is een soort Pokemon? XD half rat, half muis, half wesp, half Harry Potter, en dus een soort Pokemon.

JIGSAW8

Avatar

Super vet!!!!!! Hopelijk komt de film in 2019 al !!!!!! Ik kan nie wachtuh

Jack Shit

Avatar

Deadpool in een konijnenpak! Wel R-rated graag.
Zonder een vloekende en zwaar sarcastische Pikachu kom ik niet.

Master Of Films

Avatar

Leuk en aardig. Die Pikachu kan mij gestolen worden. Heb totaal geen binding met die Pokemon onzin.

Da Villain

Avatar

Pikachu is toch juist een pokemon? Hij hoeft alleen niet uit die ballekes geslingerd te worden.

Ik kan ook dom zijn. Kijk het al heel wat jaartjes niet meer.

NieuwsFilm

meest populair