Algemeen

Bryan Singer nu al vervangen bij 'Bohemian Rhapsody'

De opnames gaan volgende week verder.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 08:48 in Algemeen
Regisseur Dexter Fletcher, die eerder Eddie the Eagle maakte, neemt het roer over van de Bohemian Rhapsody-film. De productie gaat volgende week verder volgens vakblad Deadline, en heeft nog twee weken te gaan.

Fletcher neemt het over van Bryan Singer, die ontslagen werd nadat hij na Thanksgiving niet terugkeerde naar de set. Volgens Singer zelf was dat vanwege een zieke ouder, maar naar het schijnt haalde hij eerder soortgelijke fratsen uit bij andere films uit. Dat zou ervoor gezorgd hebben dat de maat vol was voor de studio.

Overigens zijn er al bredere gevolgen van het ontslag van Singer. Het productiebedrijf van de regisseur had eerst een eigen kantoor in het gebouw van Fox, maar dat wordt ook al ontruimd. De samenwerking tussen het bedrijf van Singer en Fox lijkt dus definitief voorbij.

Bohemian Rhapsody heeft een hoofdrol voor Rami Malek, die Queen-voorman Freddie Mercury speelt. De film draait om het ontstaan van de iconische rockband tot aan het optreden in Live Aid en latere overlijden van Mercury in 1991. De film staat gepland voor release met de kerst van 2018.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Bad Hat Harry Productions is het productiebedrijf van Singer. Als de samenwerking tussen Fox en Bad Hat Harry is gestopt, dan is X-Men: Dark Phoenix de allerlaatste X-Men film waar Singer nog een connectie mee heeft. Ook is Bryan Singer producer van X-Men TV series zoals The Gifted & Legion. Neemt niet weg dat Lauren Donner en Simon Kinberg nog steeds verbonden zijn met X-Men films en TV series.

M.a.w. bovenstaande artikel geeft mij alleen de indruk Singer zijn Queen film kwijt is, maar ook zijn X-Men.

GreenHornet

Avatar

het kan toch dat Singer nog verder gaat als producer maar niet als Director. Bij andere films.

benjamin

Avatar

Sunshine On Leith was op zich wel een toffe musical, maar ik blijf toch m'n twijfels hebben over dit project en deze regisseur neemt die niet helemaal weg.

nieuwslaatste nieuws

meest populair