Bryan Singer nu al vervangen bij 'Bohemian Rhapsody'

Bryan Singer nu al vervangen bij 'Bohemian Rhapsody'

De opnames gaan volgende week verder.

Regisseur Dexter Fletcher, die eerder Eddie the Eagle maakte, neemt het roer over van de Bohemian Rhapsody-film. De productie gaat volgende week verder volgens vakblad Deadline, en heeft nog twee weken te gaan.

Fletcher neemt het over van Bryan Singer, die ontslagen werd nadat hij na Thanksgiving niet terugkeerde naar de set. Volgens Singer zelf was dat vanwege een zieke ouder, maar naar het schijnt haalde hij eerder soortgelijke fratsen uit bij andere films uit. Dat zou ervoor gezorgd hebben dat de maat vol was voor de studio.

Overigens zijn er al bredere gevolgen van het ontslag van Singer. Het productiebedrijf van de regisseur had eerst een eigen kantoor in het gebouw van Fox, maar dat wordt ook al ontruimd. De samenwerking tussen het bedrijf van Singer en Fox lijkt dus definitief voorbij.

Bohemian Rhapsody heeft een hoofdrol voor Rami Malek, die Queen-voorman Freddie Mercury speelt. De film draait om het ontstaan van de iconische rockband tot aan het optreden in Live Aid en latere overlijden van Mercury in 1991. De film staat gepland voor release met de kerst van 2018.



NieuwsFilm

meest populair