'Justice League' had oorspronkelijk zwart Superman-kostuum

'Justice League' had oorspronkelijk zwart Superman-kostuum

Maar ook dat sneuvelde.

Er is een boel gedoe rond de versie van Justice League die in de bioscopen draait. Volgens sommigen heeft Joss Whedon samen met Warner Bros. iets teveel het mes in de productie van Zack Snyder gezet. Een van de zaken die miste, is het zwarte pak van Superman, waar meermaals naar gehint werd.

Tijdens een interview met Inverse laat cinematograaf Fabian Wagner weten dat het pak oorspronkelijk echt in de film zat. Maar tijdens de editing sneuvelden er een boel scènes, waaronder delen van de film waarin het zwarte pak te zien was.

"Er zijn scènes mee opgenomen. Het is een cool kostuum. Helaas zagen we dat ook niet in de definitieve versie," aldus Wagner. "Zack neemt zich de tijd met het vertellen van de verhalen en dat vond ik altijd geweldig aan zijn films. Er zijn een paar scènes opgenomen, die ik heel graag had willen zien, maar er helaas uit gehaald zijn."

Daarmee lijkt het er steeds meer op dat de verhalen rond grote bemoeienis vanuit Warner Bros. kloppen. Het verhaal gaat dat de studio Snyder ertoe verplichtte de speelduur terug te brengen naar maximaal twee uur, wat uiteindelijk door Joss Whedon geregeld is. De vraag is of daarmee niet iets teveel gesneuveld is.

Heb jij Justice League al gezien?



NieuwsFilm

meest populair