Algemeen

'Justice League' had oorspronkelijk zwart Superman-kostuum

Maar ook dat sneuvelde.

door Jim Pedd om 11:22 in Algemeen
Er is een boel gedoe rond de versie van Justice League die in de bioscopen draait. Volgens sommigen heeft Joss Whedon samen met Warner Bros. iets teveel het mes in de productie van Zack Snyder gezet. Een van de zaken die miste, is het zwarte pak van Superman, waar meermaals naar gehint werd.

Tijdens een interview met Inverse laat cinematograaf Fabian Wagner weten dat het pak oorspronkelijk echt in de film zat. Maar tijdens de editing sneuvelden er een boel scènes, waaronder delen van de film waarin het zwarte pak te zien was.

"Er zijn scènes mee opgenomen. Het is een cool kostuum. Helaas zagen we dat ook niet in de definitieve versie," aldus Wagner. "Zack neemt zich de tijd met het vertellen van de verhalen en dat vond ik altijd geweldig aan zijn films. Er zijn een paar scènes opgenomen, die ik heel graag had willen zien, maar er helaas uit gehaald zijn."

Daarmee lijkt het er steeds meer op dat de verhalen rond grote bemoeienis vanuit Warner Bros. kloppen. Het verhaal gaat dat de studio Snyder ertoe verplichtte de speelduur terug te brengen naar maximaal twee uur, wat uiteindelijk door Joss Whedon geregeld is. De vraag is of daarmee niet iets teveel gesneuveld is.

Heb jij Justice League al gezien?

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Heb jij Justice League al gezien?

Ja. En jij Jim?

ISIM

Avatar

Blijft jammer hoe een studio zich zoveel bemoeit met een film. En die laatste scene van The Flash tegen Superman, alleen al de manier hoe de Flash daar rent kan echt niet.

Snyder versie zal toch nooit uitgebracht worden omdat de VFX beelden nog niet klaar waren.

Ereptile

Avatar

Inderdaad ISIM, ik vind het ook jammer dat een studio zich per se bemoeit tijdens het maakproces van een film. Ik snap dat ze een hand aan het stuur willen houden, maar ik begrijp niet hoe ze de bestuurder willen zijn terwijl ze op de passagiers stoel zitten..

GreenHornet

Avatar

ik heb ook ergens gelezen dat WB een Directors Cut uit gaat brengen, er komt geen Snyder of Whedon Cut aan.

Civilian Supreme

Avatar

Snyder kan natuurlijk niet teveel zeggen maar ik kan me niet anders voorstellen dan dat hij zeer pissig is. Eigenlijk zegt Wb, we vinden dat je je werk niet goed uitvoert. Tussen nu en 10 jaar zal er wel een docu komen over dit hele gebeuren.

Upriser

Avatar

Ja ik miste deze al in de film. Jammer

-BalKan82-

Avatar

Weer het bewijs dat Whedon en WB Justice League verwoest hebben.

pmw84

Avatar

Ja heb de film gezien

Als zij de versie van Zack en Joss samen hadden grvoegd en de normale versie hadden laten zien 2:40 uur, dan was het een perfecte movie geweest. Maar WB heeft het volledig verneukt en zij leren niet van hun fouten. Hoewel ik tot de dag van vandaag niet snap hoe BvS “gefaald” is terwijl ik die film superrrr goed vond. Suicide Squad was gewoon een drama.

Zij moeten hoog in hun lijnen kijken wie in godsnaam de verkeerde beslissingen neemt om zo’n groot project te cutten naar 2 uur ???? Was Avengers 1 of 2 korter dan 2 uur???? HELL NO, snap die klote bazen van WB niet. Huidige JL versie is een triest moment voor superhelden films

JIGSAW8

Avatar

En das maar goed ook dat Josh weDon de film heeft aangepast anders was film waarschijnlijk erg slecht geworden

Da Villain

Avatar

^Want nu is de film natuurlijk WEL goed ontvangen.

Niet dus.

Vind het toch apart dat hij met de Avengers films (naar de maatstaven van het publiek) goed werk heeft afgeleverd, maar dat Justice League dan weer een draak is...

benjamin

Avatar

Da Villain "Vind het toch apart dat hij met de Avengers films (naar de maatstaven van het publiek) goed werk heeft afgeleverd, maar dat Justice League dan weer een draak is..."
Zal wel enig verschil maken dat hij in het ene geval zijn film mocht maken en in het andere op bijzonder korte termijn iets moest proberen te redden...

JIGSAW8

Avatar

@Da villain als Josh Whedon zich niet had bemoeit met justice league en Zack Snyder alles had gedaan was de film 10 x erger geworden. Want Zack Snyder maakt meestal heel slechte films.

Sunspot

Avatar

Sowieso, waarom Whedon aan stellen, is totaal anders.

Denk dat het daarom ook te veel Avengers achtig is, alsof WB dat wilde, wat ik wel denk.

Hadden ze niet iemand die al met Zac werkte of iemand die zijn visie begreep en het niet gewoon af kunnen maken.

GEwoon zwaar rommelig allemaal

Civilian Supreme

Avatar

Ehh Jigsaw...Snyder maakt meestal hele slechte films?!!
Welke dan? In mijn ogen maar 1 die daar aan voldoet en dat is zijn Jl mede mogelijk gemaakt door de chop shop van WB.
Sucker Punch is de enige andere die ik kan bedenken maar die was nog wel vermakelijk. De rest is op haar minst prima tot heel goed.
Wat heeft Whedon gedaan? Buffy, firefly, avengers 1 en 2 en een halve JL. Enige wat hij knap heeft gedaan is de 1e avengers.

NieuwsFilm

meest populair