Intense, brute nieuwe trailer 'You Were Never Really Here'

Intense, brute nieuwe trailer 'You Were Never Really Here'

Joaquin Phoenix gaat mensen met een hamer te lijf in mix van 'Taxi Driver' en 'Old Boy'.

Bekijk nu hieronder de nieuwste intense, brute trailer voor You Were Never Really Here, waarin Joaquin Phoenix een meisje probeert te redden door vele mensen de kop in te slaan met een hamer.



You Were Never Really Here is de nieuwste film van de Britse Lynne Ramsay, die ervaring heeft met intense films. Zij regisseerde eerder onder andere We Need to Talk About Kevin, waarin een moeder moest zien om te gaan met de daden van haar zoon, die op een dag haar man, andere kinderen en een aantal van zijn klasgenoten vermoordt.

You Were Never Really Here is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jonathan Ames. Joaquin Phoenix is Joe, een aan lager wal geraakte voormalig legerman en FBI-agent. Joe verdient zijn brood door op gewelddadige wijze meisjes uit bordelen te redden. Dan wordt hij ingehuurd door een senator om diens tienerdochter te redden, die ontvoerd is en waarschijnlijk gedwongen in een bordeel zit in New York. De senator huurt hem specifiek in vanwege zijn brute reputatie.

You Were Never Really Here ging in wereldpremière op het Cannes filmfestival dit jaar, waar Lynne Ramsay de prijs voor beste script won en Joaquin Phoenix de prijs voor beste acteur.

You Were Never Really Here gaat op 4 januari in de Nederlandse bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair