Algemeen

Regisseur James Mangold plaatst volledige script 'Logan' online

Een fraaie verrassing voor de leesfanaten onder ons!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 13:52 in Algemeen
Goed nieuws voor de leesgrage fans van het begin dit jaar verschenen Logan! Regisseur James Mangold heeft namelijk het script van zijn afscheidsode aan de populaire mutant The Wolverine, gespeeld door acteur Hugh Jackman, online gepubliceerd! 

Filmmaker James Mangold heeft via Twitter een leuk cadeautje gegeven aan zijn volgers, namelijk het volledige script van de goed ontvangen R-rated film Logan. Logan was volgens vele fans het ultieme vaarwel voor acteur Hugh Jackman, die zijn metalen klauwen na zeventien jaar nu definitief aan de wilgen heeft gehangen. Vorig maand zette regisseur James Gunn ook al zijn eigen geschreven filmscript voor het tevens dit jaar verschenen Guardians of the Galaxy Vol. 2 online. Of het publiceren van scripts daarmee een nieuwe trend gaat worden, is nog maar de vraag. Wegens copyrightrechten en dergelijke blijkt dat dikwijls nog een heel gedoe te zijn.
8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dondeestagb

Avatar

Ben ik de enige die deze film ietswat overrated vond. Rechttoe rechtaan verhaal dat mooi was vormgegeven. Maar geen uitschieters die ik had gehoopt qua verhaal of cinematografie.

JIGSAW8

Avatar

Wat een sukkels. op Wikipedia kun je ook gewoon het hele script lezen dus bietje tijdverspillen.

Master Of Films

Avatar

Een Wikipedia synopsis met een screenplay verwarren komt idd wat te simplistisch over.

horizon

Avatar

Tot heden beste film van 2017.

Sunspot

Avatar

Van het weekend misschien eens doornemen.

Topfilm.

Ereptile

Avatar

Wel leuk dat regisseurs dat doen. Vind het wel interessant om te vergelijken met hoe de acteurs het script hebben geïnterpreteerd :)

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik vond dit eerlijk gezegd de slechtste van de drie.
Was echt overduidelijk een verhaal of script dat was aangepast naar de mutant wereld, niet een film die ik nog een keer wil zien.

nieuwslaatste nieuws