Celebrity

Daisy Ridley zegt dat sociale media gevaarlijk zijn

Vooral voor de jongeren onder ons.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 15:47 in Celebrity
Sommige mensen vinden de sociale media geweldig, anderen heel wat minder, wat ook geldt voor de nodige sterren natuurlijk. Sommige bekendheden delen graag alledaagse dingetjes in hun leven met hun fans, maar anderen kunnen er slecht tegen. Het gebeurt dan ook regelmatig dat sterren met de grond gelijk gemaakt worden op sites zoals Facebook, Twitter en andere sociale media.

Zo besloot acteur Armie Hammer zijn twitter-account te verwijderen na een negatief artikel over zijn carrière en nu laat ook Star Wars: The Force Awakens heldin Daisy Ridley weten dat de sociale media heel wat gevaarlijker zijn dan de nodige mensen denken: ''Nogal wat tieners hebben last van angst en bezorgdheid en ik denk dat de sociale media voor deze personen erg ongezond zijn. Het is vaak lastig voor de jongsten onder ons, die een zogenaamd 'perfect' beeld te zien krijgen van hoe zij eigenlijk horen te zijn''.

Vorig jaar verwijderde Ridley nog haar Instagram account toen ze aardig wat negatieve reacties over zich heen kreeg nadat zij zich had uitgelaten over Jessica Alba's speech tijdens de Teen Choice Awards 2016. Ridley werd na The Force Awakens gigantisch bekend en is vandaag de dag een van de beroemdste actrices ter wereld, maar daar is ze nog steeds niet volledig aan gewend: ''Mijn leven veranderde in een keer gigantisch. Overal waar ik ga word ik herkend, maar ik vind het op de foto's gaan met iedereen ook raar. Ik praat liever met iemand dan even snel een foto maken, maar ik denk dat de meeste mensen liever een foto van je willen hebben zodat ze kunnen bewijzen dat ze je echt hebben gezien dan dat ze een normaal gesprek met je willen voeren''.

Daisy Ridley zal volgende week in Star Wars: The Last Jedi te zien zijn.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ze heeft ook gelijk, Filmtotaal is ook Sociale Media.

JIGSAW8

Avatar

Filmtotaal is dus ook gevaarlijk want dat is ook sociale media.
Oftewel Filmtotaal heeft zichzelf zojuist keihard gedist.

Master Of Films

Avatar

Omdat Filmtotaal ook sociale media blijkt te zijn, is het enorm gevaarlijk voor 11 jarigen en jonger. Vandaar dat er besloten is om geen Jigsaw recensie te plaatsen. In plaats daarvan is er een recensie over een vriendelijke debiele beertje geplaatst. Nu nog alleen de reacties uitzetten als er een scheve Sinterklaas mop wordt verteld.

JIGSAW8

Avatar

@masteroffilms das totaal geen reden want de vorige 7 saw films kregen wel recensies hier op filmtotaal.

Da Villain

Avatar

Laat dit Keesje maar niet horen Mof.

Ed Crane

Avatar

Klopt, social media zijn ook een giftige poel geworden.

Goov25

Avatar

Eens Daisy. En laat maar weten als je een normaal gesprek wilt :)

Frietgezicht

Avatar

Ik erger mij soms ook weleens aan de onvolwassen reacties hier maar ik neem het met een korreltje zout.
Zolang je elkaar niet met ziektes en racisme benaderd moet je wel een beetje een mening kunnen uiten,hoe raar ook.
Ik heb begrepen dat de mensen die bij FT werken schaterlachend de reacties lezen hier elke dag.

Ik denk wel dat de R-rated trailers niet meer kunnen sinds we door Keesje weten dat het hier vol zit met 11 jarigen en jonger.
Hoop dat ze een leuk kerstfeestje gehad hebben.

Gigan72

Avatar

Twitter.facebook.snap chat enzo enzo is allemaal onzin voor mensen zonder leven.
Wat is het nut er van om te laten weten dat je op een bankje in het bos zit of zit te schijten.
Blij dat ik niet op die crap zooi zit.
Wat een onzin allemaal.

Xenolicker

Avatar

Ik ben laatst nog aangevallen door een sociale media. Gelukkig kon ik het van me afschudden en heb me snel uit de voeten gemaakt!

Ed Crane

Avatar

Was vast een Facebookhugger dan, Xenolicker

badum-tsssssssh

ThomasOMalley

Avatar

Ik geloof dat je zelf een groot aandeel hebt in hoeverre je social media impact op je leven laat hebben.

Zo'n Armie Hammer heeft een mooie bankrekening, ziet er top uit en begint nu als jonge dertiger écht door te breken in Hollywood. Brad Pitt had dezelfde leeftijd toen Se7en uitkwam en zonder een onterechte vergelijking te willen maken denk ik dat Hammer's rol in Call me by Your Name weleens zijn echte doorbraak zou kunnen zijn.

Ik zou me denk ik in deze positie niet zo snel door een of ander schrijfstertje laten intimideren, maar da's natuurlijk makkelijk gezegd vanuit de zijlijn.

nieuwslaatste nieuws