Daisy Ridley zegt dat sociale media gevaarlijk zijn

Vooral voor de jongeren onder ons.

Sommige mensen vinden de sociale media geweldig, anderen heel wat minder, wat ook geldt voor de nodige sterren natuurlijk. Sommige bekendheden delen graag alledaagse dingetjes in hun leven met hun fans, maar anderen kunnen er slecht tegen. Het gebeurt dan ook regelmatig dat sterren met de grond gelijk gemaakt worden op sites zoals Facebook, Twitter en andere sociale media.

Zo besloot acteur Armie Hammer zijn twitter-account te verwijderen na een negatief artikel over zijn carrière en nu laat ook Star Wars: The Force Awakens heldin Daisy Ridley weten dat de sociale media heel wat gevaarlijker zijn dan de nodige mensen denken: ''Nogal wat tieners hebben last van angst en bezorgdheid en ik denk dat de sociale media voor deze personen erg ongezond zijn. Het is vaak lastig voor de jongsten onder ons, die een zogenaamd 'perfect' beeld te zien krijgen van hoe zij eigenlijk horen te zijn''.

Vorig jaar verwijderde Ridley nog haar Instagram account toen ze aardig wat negatieve reacties over zich heen kreeg nadat zij zich had uitgelaten over Jessica Alba's speech tijdens de Teen Choice Awards 2016. Ridley werd na The Force Awakens gigantisch bekend en is vandaag de dag een van de beroemdste actrices ter wereld, maar daar is ze nog steeds niet volledig aan gewend: ''Mijn leven veranderde in een keer gigantisch. Overal waar ik ga word ik herkend, maar ik vind het op de foto's gaan met iedereen ook raar. Ik praat liever met iemand dan even snel een foto maken, maar ik denk dat de meeste mensen liever een foto van je willen hebben zodat ze kunnen bewijzen dat ze je echt hebben gezien dan dat ze een normaal gesprek met je willen voeren''.

Daisy Ridley zal volgende week in Star Wars: The Last Jedi te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair