Drie nieuwe foto's Steven Spielbergs 'Ready Player One'

Drie nieuwe foto's Steven Spielbergs 'Ready Player One'

Komende zondag volgt een gloednieuwe trailer.

Entertainment Weekly heeft drie nieuwe foto's bemachtigd van Ready Player One, de nieuwe productie van niemand minder dan Steven Spielberg. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Tye Sheridan, Olivia Cooke, Mark Rylance, Simon Pegg, T.J. Miller, Hannah John-Kamen en Ben Mendelsohn.

De film speelt zich af in 2045 en laat zien hoe de wereld op de rand van chaos balanceert. De mensheid heeft echter een nieuw toevluchtsoord gevonden in de vorm van de OASIS, een enorm virtueel universum dat werd bedacht door de excentrieke James Halliday (Rylance). Wanneer Halliday overlijdt, laat hij zijn enorme fortuin achter aan de eerste persoon die een digitaal paasei weet te vinden ergens in de OASIS. Dit leidt tot een wedstrijd die de hele wereld in zijn ban heeft. Wanneer een onwaarschijnlijke jonge held genaamd Wade Watts (Sheridan) besluit mee te doen aan de wedstrijd, verzeilt hij in een avontuur dat zijn weerga niet kent.

Resdy Player One, een productie van Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures en DreamWorks Pictures, wordt geproduceerd door Spielberg, Donald De Line, Dan Farah en Kristie Macosko Krieger. Bruce Berman doet dienst als uitvoerend producent. Het script werd geschreven door Zak Penn en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ernest Cline. Alan Silvestri zal de muziek componeren.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair