Nieuwe familiefoto 'Incredibles 2' onthuld

Nieuwe familiefoto 'Incredibles 2' onthuld

Na jaren wachten krijgen we eindelijk een vervolg op Pixars animatietopper.

Een nieuwe afbeelding van Incredibles 2 heeft via Entertainment Weekly zijn weg online weten te vinden, en laat zien hoe het vervolg direct voortborduurt op de gebeurtenissen uit het eerste deel. We zien hoe de familie Incredible zich voorbereidt op een gevecht met John Ratzenbergers schurk Underminer. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.

Ieders favoriete familie superhelden keert terug in Incredibles 2. Dit keer is de hoofdrol echter weggelegd voor Helen (Holly Hunter), die Bob (Craig T. Nelson) thuislaat bij Violet (Sarah Vowell) en Dash (Huck Milner) en hem laat proeven van het 'normale' leven. Het is een behoorlijke verandering voor alle betrokkenen, zeker omdat ze nog niet op de hoogte zijn van Jack-Jacks superkrachten.

Wanneer een nieuwe schurk een snood plan heeft bedacht, moeten de familie en Frozone (Samuel L. Jackson) samen een manier zien te vinden om hem te verslaan.

De regie van Incredibles 2 is in handen van Brad Bird. De film wordt geproduceerd door John Walker en Nicole Grindle. Incredibles 2 moet in juni 2018 de bioscopen bereiken.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair