Ook Sam Neill terug voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom'?

Ook Sam Neill terug voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom'?

Naast Dr. Ian Malcolm ook Dr. Alan Grant?

Het bericht is nog niet bevestigd, maar volgens een internetgerucht zou ook acteur Sam Neill net als Jeff Goldblum terugkeren in Jurassic World: Fallen Kingdom.

Volgens Mr Sunday Movies zou Neill de set van J.A. Bayona's Fallen Kingdom hebben bezocht op het moment dat er opnames waren. In de trailer zagen we Goldblums Dr. Ian Malcolm in een soort van overhoor. Mogelijk is Neills personage daar aanwezig.

Mocht dit waar zijn dan is het Neills eerste optreden in de franchise sinds Jurassic Park III uit 2001. In de reeks is hij te zien in de rol van Dr. Alan Grant, de paleontoloog die in het eerste deel Jurassic Park naar het eiland Isla Nublar gaat om te ontdekken dat daar dinosaurussen tot leven zijn gewekt. Na zijn afwezigheid in The Lost World (1997) keert hij in het derde deel keert terug, waarin hij uiteraard ook weer de reddende held is. In de films wordt ook duidelijk dat hij boeken heeft herschreven over dinosauriërs.

Bekijk de afbeelding
Vooralsnog is dus niets bevestigd, dus dit mag op dit moment met een korreltje zout genomen worden. Het zou wel erg amusant zijn om Dr. Alan Grant weer terug te zien.

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 7 juni in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen. Hieronder nogmaals de trailer van gisteren:



NieuwsFilm

meest populair