Het hol van de leeuw in trailer 'Maze Runner: The Death Cure'!

Het hol van de leeuw in trailer 'Maze Runner: The Death Cure'!

Terug naar de maze!

Nadat we in september al een eerste trailer zagen voor Maze Runner: The Death Cure heeft 20th Century Fox nu ook de tweede trailer vrijgegeven. The Death Cure is het vervolg op The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015).


In The Death Cure, het derde en laatste deel in de reeks, is Thomas al ontsnapt uit het labyrint en overleefde hij de Scorch Trials. Nu staat hij voor zijn laatste test, terwijl WICKED niet weet dat zijn herinneringen verder teruggaan dan dat ze vermoeden. Tijdens de allerlaatste test zal Thomas alles doen om zijn vrienden terug te vinden. Ze moeten namelijk een kuur voor de ziekte Flare zien te vinden. Het gevolg is dat hun vriendschap en loyaliteit onder druk komen. En er wordt bepaald wie het overleeft tot het einde.

De hoofdrol is uiteraard weer voor Dylan O'Brien. Hij krijgt back-up van namen als Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Walton Goggins, Kaya Scodelario en Ki Hong Lee. De tiener sci-fi actiefilm moet op 25 januari in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair