Als de Avengers nog leven, dan gaat 'Avengers 5' de ruimte in

Als de Avengers nog leven, dan gaat 'Avengers 5' de ruimte in

In het Marvel Cosmic Universe.

Dat het Marvel Cinematic Universe na Avengers 4 omgedoopt gaat worden tot het Marvel Cosmic Universe mag ondertussen bekend zijn. Het is echter maar de vraag of Marvel Studios nog in zal zetten op Avengers-films. Naar verwachting gaan er heel wat helden sneuvelen in hun aankomende twee films. Marvel Studios-baas Kevin Feige had kort iets te zeggen over een mogelijk vijfde deel.

Op dit moment is Guardians of the Galaxy-kopman James Gunn druk bezig om de vierde fase uit te denken. Zijn Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal een belangrijke aanzet zijn tot het vanaf 2020 meer buitenaardse filmuniversum. Feige over "Avengers 5" tijdens CCXP in Brazilië: "Als de Avengers het overleven, dan zullen we meer films met ze zien in de ruimte. Ik vind films in de ruimte geweldig en wil er meer van zien."

Komende 2 jaar gaan we nog een hoop meemaken in de huidige reeks. Uiteraard komt Thanos (Josh Brolin) binnenkort langs in Avengers: Infinity War en krijgen we ook Captain Marvel (Brie Larson) te zien in haar eigen film en Avengers 4.



NieuwsFilm

meest populair